facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maison Thirion

Maison Thirion

Info

Restaurant

Geschiedenis

In het centrum van Hoogstraten vindt u in de Gelmelstraat 6 een oud herenhuis met de statige naam ‘Maison Thirion’, het voormalige woonhuis van de gelijknamige burgemeester van de stad tijdens de jaren 1947 tot 1954.


Jeroen en Daisy zijn personen die van nature veel geven om authenticiteit, kwaliteit en ambacht. Vandaar ook de keuze voor een herenhuis waar men vertoeft in een huiselijke sfeer onder begeleiding van licht klassieke muziek, waar de tijd even stilstaat en de ambacht tijd heeft om te rijpen. Bij hen wordt alles huisbereid op een Franse basis met wereldse invloeden en vele lokale producten die elkaar mooi versterken.

Laat u verleiden door de charme van gastvrouw Daisy en de Kookkunsten van Chef Jeroen (afgestudeerd V.T.I. Spijker Hoogstraten).

Adres: Gelmelstraat 6, 2320 Hoogstraten, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/411 20 45
Stad: Hoogstraten
Route: Gelmelstraat 6
Postcode: 2320



op zoek naar gerelateerd: Manifest Hoogstraten, Openingsuren Oud Hoogstraten, Oud Hoogstraten menu, De Jachthoorn Hoogstraten Ontbijt, Mosselen Hoogstraten, B&B Hoogstraten, Openingsuren haute rue Hoogstraten, Two for one Hoogstraten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Bottel Den Bottel 57 meter Gezellig buiten gezeten onder het verwarmde terras, lekker gegeten en gedronken dus b...
Oud Hoogstraeten Oud Hoogstraeten 86 meter Zeer vriendelijke bediening en lekker eten en volledig corona proof
Taverne de Jachthoorn Taverne de Jachthoorn 179 meter Gezellig en lekker
Brasserie Manifest Brasserie Manifest 189 meter Cappuccino was erg mooi aangekleed met cake en koffielikeur, lijkt meer op Latte..en ...
Brasserie/Resto De Gulden Coppe Brasserie/Resto De Gulden Coppe 190 meter Een echte aanrader! Topkwaliteit en een super vriendelijke bediening.
mangerie t cruydt mangerie t cruydt 485 meter Zeer leuk kader en leuke uitbaters, lekker gegeten.
Restaurant Noordland Restaurant Noordland 884 meter Te lang waren we hier niet geweest. Je zit er royaal in een moderne maar toch ook war...
Recensies
Diner, voornamelijk vegetarische gerechten gekozen die goed klonken op de kaart, maar de bordjes waren teleurstellend en soms zelfs écht niet lekker. Je proeft dat een groot deel van de ingrediënten niet vers zijn, maar aangekocht of ontdooid. Spijtig. Nu, de prijs is ook niet heel hoog, dus misschien mag je dat ook niet verwachten. Toch lijken ze met hun tussenhapjes iets na te streven of na te bootsen wat ze voorlopig niet kunnen bereiken. nieuwe eigenaar sinds 6 maanden dus niet alle reviews uit het verleden zijn van toepassing op het nieuwe restaurant
Gezellig, chef is uitzonderlijk goed. Zeer leuke combinaties! Niet noodzakelijk alleen maar vis of vlees gerechten. Veel keuze aldus ook voor vegetariërs. Gastvrouw was ook zeer sympathiek. Kortom een plaats die iedereen jong of oud minstens één keer moet bezocht hebben.
Verzorgd eten. Personeel is super en doet er alles aan om te voldoen aan de vraag van de klant
Gisteren waren wij terug met de familie in het restaurant Maison Thirion in Hoogstraten. Wij werden er zeer vriendelijk ontvangen door mevrouw en het geen de man op het bord bracht was lekker en zeer mooi gepresenteerd. De witte wijn die mevrouw uitschonk viel bij iedereen in de smaak, zeker als er op het etiket "Le grand Charles" stond. Dit restaurant is zeker een aanrader.
Vorige woensdag waren wij met 6 personen te gast in het Restaurant Thirion en wij kozen voor de lunchmenu aan 32,50 €. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en wij kregen van mevrouw op een zeer vriendelijke manier de uitleg van de lunch en alles beviel ons onmiddellijk. Hetgeen wij telkenmale op ons bord kregen was zeer lekker en fijn en ook de presentatie van de borden was optimaal en kleurrijk. Wij kozen voor een Spaanse wijn die uitstekend paste bij de gerechten. Dit restaurant is zeker een aanrader en wij komen zeker nog terug.
Heerlijk gegeten, ieder gerecht is een smaaksensatie. Er wordt gekookt met zeer veel liefde voor het vak. Ook het restaurant mag er wezen, zeer smaakvol ingericht. Naast de uitstekende kok ook een uiterst vriendelijke gastvrouw! Wij komen graag nog eens terug.
Heel lekker eten in een mooie setting. Een echte aanrader voor wie echt wil genieten.
Het was een heel lekker ontbijt, van alles voldoende. En wat er over was krijg je mee !!!! Echt een aanrader. TOP.
Vanavond super lekker gegeten in het sfeervolle restaurant in Hoogstraten. Bediening zeer goed en de gerechten geweldig. Met zeer veel passie en plezier uitgebaat door chef Jeroen en gastvrouw Daisy. Zeker een aanrader voor een betaalbare avond gelukzalig zijn!
Heerlijk gegeten, mooie zaak. Top bediening en kok! Aangepaste wijnen en bieren waren zeker geslaagd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid