facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maison Maïté

Maison Maïté

Info

Maison Maïté is een schoonheidssalon waar u van kop tot teen wordt verwend in een rustige ontspannen & warme sfeer.



"Maison Maïté in Zevergem is een schoonheidssalon waar je voor verschillende schoonheidsbehandelingen terecht kan.Je kan bij ons terecht voor huidverbeterende gelaatsverzorgingen, gellak, gelnagels, pedicure ook medische pedicures, epilaties, lashlift, kleuren van wenkbrauwen, afslanking met sculpt zone, ..."
Adres: Grote steenweg 75, 9840 Zevergem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0486777094
Stad: Zevergem
Route: Grote steenweg 75
Postcode: 9840


Recensies
Maïté is al jaren een vriendin van mij. Toen mijn partner en ik besloten te trouwen, moest ik er natuurlijk niet lang over nadenken wie mijn make-up/nagels ging doen! Eerst een heel gezellige proef make-up gehad waar Maïté bij alles vroeg wat ik er van vond. Ook mijn gelnagels waren prachtig en na ondertussen 3 weken zijn ze nog steeds perfect. Kortom: top madam!
Een lieve jongedame dat de beste service voorziet! Ikzelf laat er mijn nagels doen, dit is kwaliteit voor niet veel geld! Supervriendelijk, altijd luisterend en supertoffe babbels, echt mooie nagels ook! Ik wil nergens anders meer gaan! Hopelijk mag je snel weer open Maité! 10/10 klantvriendelijkheid 10/10 sfeer en gezelligheid 11/10 wil je nooit meer ergens anders!
Normaal gezien post ik niet vaak zo’n dingen maar dit moet me even van het hart. Vol enthousiasme ging ik naar Maison Maïte omdat ik op zoek was naar een nagelstyliste dichter in de buurt. Echter kwam ik ontevreden buiten. De gelnagels die werden gezet waren niet mooi afgewerkt, de bolling was niet egaal en bovendien brokkelt de gel eraf op verschillende nagels. Ik vind dit raar gezien de foto’s van anderen mooie gelnagels aantoonden. Nooit had ik zo het gevoel dat mijn nagels op een onprofessionele wijze gezet waren. Heel erg jammer.
De liefste en professioneelste schoonheidsspecialiste die ik ken! Perfect werk voor nagels, gelaat en voeten. Super lieve madam die goed met kinderen en jongeren om kan.
Super service! En super lieve meid die altijd de tijd neemt om je vragen te beantwoorden.. ik kom altijd heel ontspannen buiten al ga ik voor mijn voetjes of om te waxen tot massage of gelaatsverzorging! Zen kom ik zeker buiten
Een fantastische jonge dame die haar klanten op de eerste plaats zet! Zeer goed in haar werk en altijd klaar voor toffe babbel! Ik kom hier zeker terug!
Toffe dame die alles voor haar klanten doet met volle overtuiging en plezier. Die steeds de beste producten zoekt om de beste kwaliteit te garanderen. En steeds met de juiste prijzen , zeker een aanrader om eens langs te gaan.
Super service en prachtig werk en altijd een goede babbel!
goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid