facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maison Luc Médical

Maison Luc Médical

Geschiedenis

Bandagistes



"La maison de bandagisterie Luc Médical est située à quelques pas de la grand place de Bruxelles. Notre maison vous offre un large éventail de produits et de services dans le domaine de l’orthopédie, de la bandagisterie, des stomies et d’aide à la mobilité.C’est la compétence de notre personnel qui fait la différence et l’ensemble des solutions offertes pour servir le patient ou le client. Vous trouverez en magasin un ensemble de fournitures médicales et paramédicales unique à Bruxelles. N’hésitez pas à nous rendre visite même pour un conseil !"
Adres: Place Saint-Jean 7 Sint-Jansplein 7 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 512 55 48
moc.liamtoh@lacidemculnosiam
Stad: Brussel
Route: Place Saint-Jean 7
Huisnummer: Sint-Jansplein 7
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:45
Dinsdag: 09:00-17:45
Woensdag: 09:00-17:45
Donderdag: 09:00-17:45
Vrijdag: 09:00-17:45
Zaterdag: 09:00-17:00

Recensies
Geweldige service in het Engels! Ze was erg geduldig en deed al haar werk professioneel en met een glimlach. We waren op zoek naar compressiesokken voor mijn vader en ze heeft hem zelfs geleerd en gedemonstreerd hoe hij ze moest aantrekken.
Ze waren super goed met ons, ze hebben ons een manier geboden om de stoel die we van hen hadden gehuurd op een zondag tegen een zeer goede prijs af te leveren, heel erg bedankt voor je service, het heeft het voor ons mogelijk gemaakt om wat super te besteden goede dagen in Brussel.
Ik ben niet verrast door de andere beoordelingen die de service loven, want dat heb ik ook ervaren: erg aardig en begripvol.
Onberispelijke service, vriendelijkheid en luisteren, ik arriveerde 5 minuten na sluitingstijd op een vrijdagavond, de dame ging weer open om mij te dienen en was beschikbaar en glimlachte om mijn vragen te beantwoorden. Daarnaast is de geleverde apparatuur van hoge kwaliteit. Dit soort lokale zaken missen we in Brussel waar de handelaar attent is. Bedankt en gefeliciteerd mevrouw, ik kom erop terug. Ook al moet ik door de stad rijden, alleen voor uw professionele en vriendelijke service.
Hallo. Ik ken niet het hele team van deze winkel, maar ik kan je vertellen dat er een zeer correcte heer is die mijn vrouw ontving zoals het hoort. Deze meneer zag dat mijn vrouw niet vond wat ze zocht maar hij bleef professioneel. Hij gaf me waardevolle informatie voor schoenen. Ik zou zonder aarzelen teruggaan. Bovendien ga ik binnenkort voor mezelf. We moeten stoppen met het voortdurend denigreren van mensen die hard werken en geen misbruik maken van het systeem.
Onberispelijke service. Stoelwiel vervangen in 30 minuten zelfs als de stoel niet uit deze winkel komt. Onze vakantie was zojuist gered. Hartelijk dank aan jou.
Zeer teleurgesteld! Ik kom regelmatig orthopedische inlegzolen maken bij een charmante heer, maar daarvoor word ik altijd ontvangen door een onaangename dame die de bedrijfsleider of de bedrijfsleider moet zijn. En onlangs kocht ik een paar schoenen voor mijn schoonvader die vlak na mijn aankoop stierf, dus ging ik terug om haar te vragen om mijn aankoop te ruilen, ze weigerde categorisch! Ik vind het anti-commercieel, dus ik zal daar niet meer teruggaan!
Ik aarzelde gezien de reacties om daarheen te gaan. En eerlijk gezegd werd ik niet teleurgesteld. Een team van professionals, erg aardig, attent, die me adviseerden, veel dingen uitlegden. Ik raad ten zeerste aan.
We gingen naar deze winkel en vroegen om een ​​specifieke ondersteuning voor mijn vader, die polio had toen hij jong was. Nadat ik het verzoek van de orthopeed aan hen had overgelaten, wachtte ik weken om een ​​afspraak te maken en werd ik pas gebeld door hun specialist nadat we de winkel verschillende keren hadden gebeld. Nu, zo'n 2 maanden na ons tweede bezoek aan de winkel, heb ik nog steeds geen nieuws van de specialist en heb ik een sms gestuurd met de vraag om het papier door de orthopedische rug te laten doen, zodat ik eindelijk naar een ander kabinet kan om het werk te laten doen . Ik vind de slechte kwaliteit van de service van deze winkel ongelooflijk. De winkel relais op onprofessionele mensen!
Klantenservice is onberispelijk. Het personeel is erg vriendelijk en geeft goed advies. Ik raad het zonder aarzeling aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid