facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maison Léonie

Maison Léonie

Info

Unieke meubelen en decoratie! Wij zijn premium dealer Rivièra Maison!
online shop op https://storesquare.be/winkel/maison-leonie



"Wij zijn premium dealer van het merk " Rivièra Maison " Bij ons kan U terecht om uw ganse interieur in te richten van de kleinste accessoires tot de grote zitbanken, kasten, tafels,... Kom gerust kijken en U zal aangenaam verrast zijn. Ook ideaal om een leuk geschenk voor iemand aan te kopen."
Adres: Callicannesweg 9, 8978 Watou, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 057/37 56 67
moc.einoelnosiam@ofni
Stad: Watou
Route: Callicannesweg 9
Postcode: 8978


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: maison leonie webshop, riviera maison webshop belgie, riviera maison
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leuridan Slagerij - Boucherie Leuridan Slagerij - Boucherie 5 km Super slagerij echt heel veel keuze en veel meer streekproducten top doe zo verder!
Recensies
Erg blij met mijn bestelling, goed verpakt, snel geleverd en ook nog een leuk cadeautje erbij, dankjewel!
Koop nooit iets!!!! N.a.v een bestelling ontving ik dit bericht: Beste Joyce Stevens-de Bruyn mogen wij U even wijzen op volgende feiten. U bestelde op 04 Jan. twee keer hetzelfde artikel maar onder jouw naam en deze van u man om verkoper Maison Leonie te misleiden van Uw misbruik. Wij stuurden je beide artikels toe die je twee dagen later al ontving. Na minder dan 1 uur heb je het tweede artikel al retour gemeld maar stuurde dit maar niet terug. Het is niet zo dat je hoefde 60 dagen te wachten om het terug te sturen. Per beleefde mail hebben wij inderdaad gevraagd of je het wilde terugsturen omdat een andere klant heel graag dit artikel wou aankopen als cadeau voor de verjaardag van haar man. U voelde zich daardoor aangevallen en toch duurde het nog bijna 1 week voor wij het toegestuurd kregen. Op 03 februari ontvangen. Nu klaagt u over de lange termijn. Dit is nog maar 11 dagen terwijl jij er bijna een maand voor nodig had. Stel je dus volgende keer in de plaats van de verkoper en stuur de dingen die je niet wenst sneller terug dan zal je retour ook op deze manier behandeld worden. Trouwens over het feit van hoe het artikel afgewerkt is, daar is geen discussie mogelijk zoals je weet bij RM artikelen. Nog een fijne dag. De klant: Feit 1: Bepaal ik zelf welk account ik gebruik voor mijn bestelling, daar kan een klant een reden voor hebben! Feit 2: Na 1 uur aangemeld na ontvangst omdat het artikel niet mooi afgewerkt is. Hij wordt dan nog opgestuurd! Vreemd, klant betaald een behoorlijk bedrag voor een artikel en mag verwachten dat het artikel er prima uit ziet. pak het dan niet in en stuur hem niet op. Feit 3: Hou je aan het retourtermijn! Dit was vanwege de corona, 60 dagen! Maar aan hun eigen voorwaarden van 30 dagen retourneren houden ze zich ook niet. Wel ander mensen in review aanspreken?? Gelukkig datum bewijs gevraagd van retourneren, eerlijkheid is ver te zoeken bij jullie. ook eerder benoemd in een review Feit 4: Misleiden van misbruik is een snelle en behoorlijke aantijging. Feit 5: Wordt een retour onprofessioneel afgehandeld. Op een kinderlijke manier. Zie bericht hierboven. Feit 6: Gaan graag geen discussies aan over hun verkoopartikelen. Staan niet achter de kwaliteit van hun goederen. Zie bericht hierboven. Feit 7: Val een klant niet lastig met mails meerdere, omdat een andere klant het artikel ook wil. Zorg voor genoeg voorraad en daar heb ik als klant niets mee te maken. Onprofessioneel. Doe wat met de kritiek die jullie ontvangen via de reviews en probeer op een professionele manier een reactie te geven of geef dan geen reactie. Zoals te lezen is, hebben jullie altijd wel je zegje klaar. Ik ben ook zeker benieuwd wat voor reactie er op deze review komt.
Totaal niet klantvriendelijk en behulpzaam. Wat een slechte ervaring was dit bij Leonie Maison. Nooit meer. Mijn retour is binnen het termijn verstuurd?! Ik deel hier Mijn mening over mijn ervaring met jullie. En die was niet bepaald klantvriendelijk!!! Eerst in de beschrijving plaatsen dat het om 2stuks gaat en als ik er dan 1 ontvang en contact opneem probeerd u mij gelijk via de mail af te wimpelen. Dit is niet zwart maken maar mensen waarschuwen voor jullie.
Wat krijg je een geweldige service bij Maison Leonie. Dany je verdiend een dikke vette 10.
Super vriendelijke mensen altijd behulpzaam zeker een aanrader
Correcte verkoop en afhandeling. Zeer vriendelijk! Aanrader.
Mooie zaak vriendelijke mensen top
Vertaald door Google De eerste keer dat ik deze winkel binnenkwam, zei ik: wat een paradijs! En ik had gelijk. Mooie winkel en aardige manager. Alles is van zeer goede kwaliteit en smaakvol. Het is een genot! Origineel La première fois que je suis rentrée dans cette boutique j'ai dit : quel paradis ! Et j avais raison. Magnifique boutique et gérante adorable. Tout est de très belle qualité et de bon goût. C est un régal !
Vertaald door Google De eigenaresse van de Ets is uiterst vriendelijk en beschikbaar. Hele leuke dingen helaas een beetje duur voor mij Origineel Le propriétaire de la Ets est extrêmement agréable et dispo. Très jolies choses malheureusement un peu chères pour moi
Vertaald door Google Zeer mooie winkel waar een vriend me heel mooie dingen heeft laten ontdekken die met smaak zijn gekozen Origineel Tres beau magasin qu une amie m a fait découvrir de très belles choses choisies avec goût
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Maison Léonie met het openbaar vervoer


Abele Hotel Callecanes 220 meter
29

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid