facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maison Du Tourisme Haute Ardenne

Maison Du Tourisme Haute Ardenne

Info

Maison du tourisme Haute Ardenne assure la promotion des 4 communes: GOUVY, LIERNEUX, TROIS-PONTS, VIELSALM qui forment la Haute Ardenne.

Adres: Avenue de la Salm, 50, 6690 Vielsalm
Telefoonnummer: 080215052
eb.ennedra-etuah@ofni
Stad: Vielsalm
Route: Avenue de la Salm, 50
Postcode: 6690


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: vielsalm toerisme, lierneux toerisme, openingstijden vvv vielsalm
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Bunker Le Bunker 804 meter Top van de top voor avonden goed gedaan, geweldige plek om te ontspannen. Goede muzie...
Asbl Asbl "Les Hautes Ardennes" 1 km Services d'accueil et d'hébergements, Entreprise de Travail Adapté Accompagnement de ...
La S Grand Atelier La S Grand Atelier 1 km Ik zag net een verslag in het gezondheidsmagazine over uw Grand Atelier. Ik was ontro...
C-47 Club Ardennes Salm River Chapter C-47 Club Ardennes Salm River Chapter 5 km Association sans but lucratif (ASBL) qui est la branche belge de l'association intern...
Bulge Relics Museum Bulge Relics Museum 6 km Hier geweest op 16/04/2023 was niet open het zal voor een andere keer zijn meschien w...
EquisFair EquisFair 6 km EQUISFAIR – CLUSTER DE LA FILIÈRE ÉQUESTRE EN WALLONIE, TOUS SECTEURS CONFONDUS.
Recensies
vriendelijke bediening spreekt 5talen mega kompleet informatie over de hele streek en stad plus leuke gadgets
Vriendelijk, maar ik vind het jammer als een gezin met kinderen binnenkomt met de vraag welke toffe gezinswandelingen en -natuurtochten er zijn, het enige antwoord is dat je een standaard topo wandelkaart van 7 euro kan kopen. Begrijp me niet verkeerd, er stonden toffe wandelingen op die kaart, maar we hebben tijdens ons verblijf in de regio veel meer plezier gehad aan geocaches en andere ontdekkingstochten die gratis online te vinden zijn. Hallo toeristenbureau, 't is 2020, time to wake up to the current reality. Daarmee geeft toeristenbureau niet volledig weer wat er echt allemaal in deze geweldige streek mogelijk is. Plus est en vous.
Uitgebreide informatie over Vielsalm en de regio. Naast een ruime keuze in brochures is er via het personeel advies te krijgen voor activiteiten. Achterin in ook een mooie selectie aan streekproducten te vinden zoals wijn en jam.
Zeer vriendelijke medewerkers, gelukkig meertalig dat kan je van het postkantoor in Vielsalm niet zeggen! We hebben wat gratis folders gescoord en ze verkopen zelfs locale biertjes.
Een toeristisch informatiepunt in het dorp. Men spreekt daar redelijk goed Nederlands. Er zijn veel folders met informatie over de omgeving te krijgen. Het is ook gelijk de kassa van het museum. Het is rolstoelvriendelijk. Parkeren kan aan de overkant van de straat op het marktplein.
Heb er redelijk wat informatie bij gekregen via de gratis brochures die er aangeboden werden. Spijtig dat de er aan verbonden brasserie niet langer open is.
Super vriendelijk ontvangst en de baliemedewerkster sprak zelfs heel goed Nederlands. Leuke tentoonstelling, interactief en leuke sfeer.
Perfecte ontvangst en uitleg. Kaarten gekocht en zelf nog een boekje van het locale maison de tourisme gratis mee gekregen waar nog extra goeie wandel en fietstochten zijn omschreven.
Super vriendelijk,kan in Nederlands en Engels. Veel informatie.makkelijk parkeren.
Goed ontworpen info over de verschillende gesteenten. 3d animatie rond heksen en de duivel. Download de audiofragmenten ter plaatse. De vertellingen waren niet beschikbaar in het nederlands. Koop hier een echte wegsteken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid