facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maison d'enfant "Les Petites Bulles " ATHUS

Maison d'enfant

Info

Pour que les enfants prennent du plaisir à GRANDIR !

De 0 à 6 ans !

Adres: 7 rue des Jardins, 6791 Athus, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 063401673
Stad: Athus
Route: 7 rue des Jardins
Postcode: 6791


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 20:00
Dinsdag: 06:00 - 20:00
Woensdag: 06:00 - 20:00
Donderdag: 06:00 - 20:00
Vrijdag: 06:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Morosini Garage Morosini 584 meter Wij waren op vakantie en hadden een beetje pech met de mt01. Deze garage gevonden op ...
ZS jardins multi ZS jardins multi 769 meter
Recensies
Mijn zoon gaat er nu 2 jaar heen. Hem naar de crèche zien gaan en met een glimlach zien terugkomen, is de beste mening. De meisjes zijn geweldig, attent, altijd klaar om ouders te helpen en erg meegaand. De maaltijden zijn met liefde gemaakt en zeer gevarieerd. Tiffany en haar team doen hun best om de kinderen mee op excursie te nemen en dat is echt geweldig. Als er een 2e is, aarzel ik geen seconde om mijn kind in deze kinderkamer te plaatsen!
Niets te zeggen over de kleine bubbels crèche, een beheerder en een vriendelijke, aardige en attente kinderverzorgster Zowel ouders als kinderen. Een schone en georganiseerde crèche die voor iedereen toegankelijk is, het ontbreekt de kinderen aan niets, een echt klein koningspaleis... De maaltijden worden indien nodig aangepast aan de kinderen van mijn kant mag mijn dochter haar Halal vlees eten alles is 's morgens vers en met liefde bereid. Maandelijkse activiteiten voor het grootste plezier van de kinderen. Mijn dochter gaat met veel plezier naar de crèche. goed bezig meiden Bedankt voor je geweldige werk.
Een heel goede crèche, waar ik mijn zoontje met gesloten ogen heb neergezet. Directeur en kinderverzorgsters top en attent op de noden van het kind. Mooie activiteiten en uitjes uitgevoerd waar de kinderen blij van worden. Zeer goede omgeving, inclusief een cursus psychomotoriek, een buitenruimte met alle benodigde spellen. Kortom een ​​kinderkamer die ik aanbeveel!
Zeer goede crèche, de meisjes zijn geweldig met de kinderen, variëren de activiteiten, altijd in een goed humeur en altijd attent. De crèche heeft een cursus psychomotoriek, een tuin met verschillende spelletjes voor kinderen. Ik raad het echt aan !!
Privécrèche aanbevolen! Onze dochter gaat naar deze crèche die ons werd aanbevolen. We zijn verheugd over de kwaliteit van de dienstverlening en vooral over het feit dat de ondersteuning individueel is. We krijgen elke dag een schriftelijk verslag over de voortgang van de dag van onze dochter in de crèche activiteiten, dutjes, maaltijden, etc. waardoor we alles objectief kunnen volgen. Het kinderdagverblijf is ook gevalideerd door het ONE en de kinderen worden gecontroleerd door de medische staf die er naartoe gaat. Tot slot de kers op de taart: de dagroosters van de crèches zijn superflexibel 6u tot 20u en het hele jaar open behalve verplichte feestdagen dus je hoeft niet vrij te nemen omdat de crèche gesloten is!!! Dankzij de kleine bubbels!!!
Kleine bubbels zijn het onderwerp van een lasterlijke verkeerde informatiecampagne van derden laat u niet misleiden door de negatieve beoordelingen op deze pagina! We zijn meer dan tevreden over de diensten van de crèche, met name wat betreft flexibele uren 06.00 uur tot 20.00 uur en de vele activiteiten die buiten worden aangeboden, wat veel tijd, energie en organisatie vereist!! Tiffany en Leati zijn geweldig met kinderen tenminste met mijn dochter. Ze zijn zeer professioneel en altijd in een goed humeur! Wat een genot om je dochter op te pikken terwijl ze haar gelach hoort, gewoon door naar de pericultrices te kijken !! Dankjewel!!
Hallo, Ik ben de moeder van Octave, die al bijna 4 maanden wordt opgevangen door de crèche LES PETITES BULLES in Athus. Ik sta mezelf toe een mening achter te laten na de slechte aantekeningen en de afschuwelijke opmerkingen van zeer slecht zorgzame mensen waarschijnlijk dezelfde persoon. Mijn zoontje van 7 maanden voelt zich heel goed in deze kinderkamer. Ik vertrek met een gerust hart door hem 's ochtends af te zetten en vind hem altijd met een grote glimlach als ik hem ophaal! De activiteiten zijn talrijk en gevarieerd. In vier maanden tijd had hij veel uitstapjes boerderij, circus, bibliotheek, dierenwinkel, enz. en veel educatieve activiteiten. Het eten is van hoge kwaliteit en Octave heeft altijd al zijn maaltijden gehad! Hij is een veelvraat hij heeft een mooi gewicht en hij vroeg nooit om eten op weg naar huis van de kinderkamer! Het personeel is erg aardig en erg meegaand. Ik heb de verpleegsters nog nooit kwaad horen spreken over de ouders en zweren!! Ze zijn allemaal schattig met Octave en glimlachen altijd erg. Mijn baby wordt vertroeteld en krijgt veel aandacht en knuffels. Kortom...Ik heb er geen spijt van dat ik voor deze kinderkamer heb gekozen en raad het ten zeerste aan! Ik hoop van harte dat de kwetsende en valse commentaren heel snel door google worden verwijderd en dat ze geen kwaad zullen doen aan Tiffany, de uitbater van deze kwekerij, die haar vak met passie en professionaliteit uitoefent. julie p.
Laat u niet misleiden door de weinige negatieve opmerkingen, die lijken op aanklacht, die zijn achtergelaten door een of meer mensen met slechte bedoelingen. Het zal je zijn opgevallen dat ze allemaal uit dezelfde periode dateren en zijn achtergelaten door een onbekende auteur van de wieg en onbekend als je wat uitgebreider onderzoek doet op het net... in ieder geval... Het belangrijkste voor ons is om Tiffany en haar team aan te bevelen voor hun ernst, hun professionele investering en de energie die ze besteden aan de ontwikkeling van kinderen. Onze dochter, Line, verbleef een tijdje in Petites Bulles, en het spijt ons dat we van crèche moeten veranderen als gevolg van een verandering in het professionele leven en onze verhuizing om terug te keren naar onze regio van herkomst. Kortom, aarzel niet om uw kind aan hen toe te vertrouwen, hij zal in goede handen zijn. Sabrina & Frederic
Bjr me, mijn dochter is al meer dan 2 maanden op deze crèche en heeft geen probleem met de crèche, mijn dochter wordt heel goed verzorgd en is geweldig aan de evolutionaire kant en ik zie haar elke dag! Dus als je weet hoe je nutteloze slechte publiciteit moet maken, is het nutteloos om opmerkingen te plaatsen die strikt genomen niet waar zijn, pure leugens van jouw kant! En nog een ding, mijn dochter is nooit ziek geweest en is altijd goed behandeld, dus je moet stoppen! En als betrokkene er lol in heeft om dat soort dingen te doen, kan ze er in ieder geval beter van afzien, bedankt aan de kleine bubbels om zo goed voor mijn dochter te zorgen.
een crèche bovenaan!!! activiteiten in overvloed en overal... gekwalificeerd personeel en altijd een directeur aanwezig! zeer flexibel schema. eindelijk niets te zeggen... bravo tiffany!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid