facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maison beau Zonhoven

Adres: Heuvenstraat, Zonhoven
Telefoonnummer: +32477287784
Stad: Zonhoven
Route: Heuvenstraat



op zoek naar gerelateerd: Sauna Zonhoven, Wellness Zonhoven, Wellness Zonhoven Cenzo, Beau monde zonhoven, Heuvenstraat 105 Zonhoven, Privé sauna Limburg, Privé sauna Hasselt, Privé wellness
Recensies
We kwamen hier aan, stonden we blijkbaar dubbel geboekt, waardoor we terug konden afdruipen. Terwijl ik ze een uur voor aankomst nog aan de lijn had gehad, om het uur te bevestigen. We waren die dag 10 jaar samen. Heel onze avond om zeep
Heel mooie locatie! We zijn helemaal tot rust gekomen! De sauna, stoombad, infrarood, jacuzzi en zwembad waren dik in orde!
De sauna op zich is heel mooi. De ontvangst vlot met duidelijke uitleg. Privé en alles Spik en span. Goede temperaturen wat betreft jacuzzi, zwembad .. Helaas een last minute arrangement geboekt bij relaxy Bij aankomst moesten we plots 20 euro meer betalen omdat volgens haar handdoeken niet inbegrepen waren. Ze zei tegen ons 'dat heb je vast wel gelezen' bij thuiskomst echter het last minute arrangement nog eens nagelezen en daar staat zeer duidelijk in bij relaxy dat handdoeken en slippers inbegrepen zijn. Ter plaatse staat het wel juist aangegeven dat handdoeken niet inbegrepen zijn bij last minute arrangementen maar bij ons arrangement en de afgesproken prijs bij relaxy staat van wel. dus misschien duidelijker ook online vermelden. Dit onduidelijk prijsbeleid geeft namelijk een beetje een onaangenaam gevoel terwijl het een prachtige sauna is. . Men biedt ook geen electronisch betaalmiddel, je moet contant betalen.
Schitterende wellness! Heel mooie faciliteiten, heel verzorgd en super vriendelijke ontvangst!
Super gezellige ervaring, we hadden last minute voor een ontbijt arrangement gekozen. Ontbijtkorf was helemaal in orde, keuze uit mini broodjes, mini koffie koeken, fruitsalade, vers fruitsap, yogurt, roerei met spek en een complimentair flesje bubbles erbij. De Wellness ervaring was heerlijk, zelfs in de dwarrelende sneeuwvlokjes zwemmen in het verwarmd buitenzwembad was zalig. Zeer mooie ruime Wellness ruimte met Sauna, turks stoombad en infrarood lampen. Al bij al, een top ervaring!
Top locatie, de beste privé wellness waar we al geweest zijn. Alles op en aan met een geweldige service. Wij komen zeker terug!
Een aanrader! Alles was tiptop in orde! Absoluut voor herhaling vatbaar!
Een leuke privé sauna om een avondje te relaxen. Een paar min puntjes die ze zeker moeten gebruiken als tips. Min puntjes: geen emmer met koud water voor je af te koelen of ijsblokjes ofzo. Er staan 2 bussen in de douchen maar weten niet wat dat is. De wc was wat vuil achter de bril was er nog urine. In de sauna was er een lamp kapot. Veel lawaai van de stoomcabine. Gevaarlijk trapje om naar buiten te gaan. De zitzakken waren niet zo leuk om te zitten om wat te relaxen. Misschien een leuke zetel voorzien. Klantvriendlijkheid kan ook wat beter. Wij hadden ook een tapas schotel besteld maar waren ze vergeten. Meer info geven hoe je de muziek moet aanzetten. Een kapstok voorzien aan het zwembad voor je badjas. Plus puntjes: leuk dat je een geurtje mocht kiezen voor in de sauna. Jacuzzi was buiten was zeer leuk. Zwembad was perfect van temperatuur.
Last-minute ontbijtarragement geboekt. Onthaal was supervriendelijk en kort/bondige uitleg over de sauna. Ontbijt tip top in orde. Verse broodjes, beleg, gekookt eitje, ... Saunacomplex was zeer proper. We miste wel op verschillende plaatsen een kapstok om je badjas en of handoek op te hangen.
Al verschillende keren geweest en altijd super! Een van de beste wellness in de buurt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid