facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maine Coon Cattery Cats of the Legend Nice

Maine Coon Cattery Cats of the Legend Nice

Info

élevage de Maine Coon
Maine Coon Cattery
Belgique.Kampenhout



"Kleine verzorgde Maine Coon kwekerij, cattery. Kittens ter beschikking na zoogperiode van 15 weken.Bezoek enkel op afspraak."
Adres: Belgique, 1910 Kampenhout
Stad: Kampenhout
Route: Belgique
Postcode: 1910


Recensies
Catto Cattery is de place to be als je opzoek bent naar gezonde, sociale en vooral liefdevolle kittens. Dit door de warme thuis waarin ze opgroeien, van mensen met een groot hart voor hun dieren. Ze geven de kittens de beste start van hun leven, zodat ze kunnen uitgroeien tot sociale en lieve katten die van je huis een thuis zullen maken. Kasper en Kato zijn inmiddels bijna 1 jaar oud en ze zijn onze hartendiefjes die we niet meer zouden kunnen missen.
Super vriendelijke eigenaars van geweldige katten en kittens, heel gezond en sociaal ‍ wij hebben onze kitten al een maand en alles administratie, chip, vaccinaties, enz. was mooi op voorhand geregeld. In een woord: TOP!
Zonet onze tweede kitten besteld bij CatToCattery gezien super ervaring bij ons eerste katje. Kittens zijn bij afhalen gechipt en gesteriliseerd/gecastreerd en volledig gecontroleerd door dierenarts. Hele persoonlijke aanpak. Kittens groeien bij CatToCattery op in een thuisomgeving waardoor ze volledig aangepast zijn aan het gezinsleven. Het zijn daardoor super sociale en aanhankelijke beestjes. En bovendien nog eens prachtige kittens ook!
Wie op zoek is naar een cattery waar de kittens en het welzijn van de katten centraal staan dan is Catto Cattery 'The place to be'. Hoe de eigenaars omgaan met hun katten is ronduit geweldig, ik ken geen andere personen met een groter hart voor katten dan zij twee. De kittens worden groot gebracht in een huiselijke sfeer en krijgen de beste zorgen. Ze worden dan ook pico bello overgedragen aan de nieuwe eigenaars, volledig conform alle regels.
Super goede cattery, en mensen met het hart op de juiste plaats voor hun dieren, echt TOP. De poezen leven in een huiselijke, kraak nette en liefdevolle omgeving. Zelf hebben we 2 zalige zussen via hun aangekocht, alles perfect in orde en gezonde, lieve en heel verzorgende poezen. We kunnen deze cattery zeer sterk aanraden.
Ongelooflijk hoe Kathleen en Tom met de katten omgaan!!In deze cattery komen de katten op de eerste plaats, worden er met liefde verzorgd en in een huiselijke sfeer groot gebracht. Toppers! Dikke proficiat en doe zo voort
1400€ voor een kitten met 500€ voorschot en je moet zelf nog starten met dierenarts kosten vanaf 8 weken. Belachelijk & schaamteloos
Meer dan vijf sterren waard!!! Heel warme mensen die voor de perfecte start van je kitten zorgen…. Een ABSOLUTE aanrader!!
Absolute aanrader, mensen met hart op de juiste plaats voor hun katjes, echt geweldig!!
Absolute aanrader! Zeer begaan met hun diertjes, en heel lieve en correcte mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid