facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maharaja Palace

Maharaja Palace
Adres: Rue Saint-Jean-en-Isle 5 , Liege 4000, BE
Telefoonnummer: 04 223 23 94
Stad: Liege
Route: Rue Saint-Jean-en-Isle 5
Postcode: 4000



op zoek naar gerelateerd: maharaja palace suriname, maharaja palace paramaribo, maharaja palace suriname menu, maharaja suriname, maharaja palace restaurant suriname, indiaas restaurant suriname
Recensies
Aan de buitenkant valt dit restaurant niet op, binnen is het mooi. En we hebben er kunnen genieten van een heerlijke vegetarische maaltijd. Aanbevolen!
Heerlijk vegan gegeten. De portie was net genoeg qua hoeveelheid. Rijst had meer gemogen en qua prijs inclusief het gerecht mogen zijn, ipv apart voor betalen. De buitenkant van het pand nodigt totaal niet uit naar binnen te gaan maar we durfden dankzij de goede recensies. Binnen was de aankleding zoals je dat verwacht van een Indiaas restaurant. De toilet waren helaas niet schoon. Vegetarische menuopties: Gemixte groentecurry met naan en rijst gegeten. Was niet bijzonder maar prima.
Indisch restaurant. Heel lekker en niet duur. Heel net en proper.
Geweldige indiaan. Gerechten zijn behoorlijk verhoogd, voor mij oké, mijn partner een beetje te pittig soep en voorgerechtsaus. Goede service!Aanbevolen gerechtenPapadum
Vriendelijk personeel en goed advies. Buitengewone keuken! We zaten met 5 aan tafel en eerlijk gezegd was niemand teleurgesteld. De presentatie van de gerechten laat desgewenst gemakkelijk delen toe. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Dankjewel !
Zeer leuk restaurant. De ober was erg vriendelijk. En we hebben heel goed gegeten. De borden zijn zeer goed bevoorraad. Zeer goede gerechten uit de Indiase keuken die ik heb ontdekt. De prijzen zijn correct. Ik raad het aan en ik zou teruggaan!
Geweldige ontdekking van dit restaurant in het hypercentrum. Zeer smakelijke keuken, gezellige sfeer, super gastvrij personeel en altijd klaar om vragen te beantwoorden, of het nu gaat om de gebruikte kruiden of de bereidingswijze van gerechten. Zonder aarzeling aanbevelen!Eten: 5/5
Terwijl we op België Tour waren, bezochten we Luik voor 2 dagen en besloten zoals altijd een aantal restaurants uit te proberen. Dit Indiase restaurant was een van de slechtste Indiase restaurants waar ik ooit ben geweest. De verantwoordelijke man in Orange Kurta ober, bediening of eigenaar was erg onvriendelijk en was helemaal niet gemotiveerd om ons te bedienen of met ons te praten, ook al was het hele restaurant op dat moment leeg 20.00 uur op 16.08 uur. .2023. Het eten dat we kregen was een dag oud of misschien ouder Panneer was als kauwgom en de rijst was plakkerig. Wat jammer! Hij had het restaurant gewoon moeten sluiten in plaats van geld te verdienen met oud/afvalvoedsel. Ik kan de slechte recensies hieronder volledig ondersteunen.
Boef! De hoofdmaaltijd was goed. Presentatie eenvoudig maar het was goed en overvloedig. Service niet prettig als er weinig mensen waren. Teleurstellend toetje. 2 balletjes op siroop voor 5,5€, het balletje is duur. Vermijd Indiase thee. Ondrinkbaar. Als ik de ober vertel dat de thee echt bitter is, dat het jammer is dat we de kruiden niet proeven en dat ik niet zou weten hoe ik het moet drinken, antwoordt hij dat ik alleen maar suiker hoefde toe te voegen.. .dat kan voeg suiker toe, het smaakt nog steeds niet naar kaneel en kardemom. We zullen niet teruggaan. Te duur voor wat het is.
Weekendbezoek eind juli 2023. Bediening oké. De ontvangst was vriendelijk, de ober attent en ontvankelijk. Wat mij betreft voldeed het ontdekkingsmenu niet aan mijn verwachtingen. Afgezien van de soep en het dessert die het ontdekken waard waren, was de rest te gaar droog vlees en het geheel nogal flauw. Als het Indiase restaurant geen plek is waar een festival van smaken moet plaatsvinden, waar vind je het dan? Waarschijnlijk een restaurant dat een beetje te Europees is geworden om de smaakpapillen van klanten niet te choqueren. Jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid