facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Magnus Wijnen

Magnus Wijnen

Info

Magnus Kwaliteitswijnen bestaat sinds 1984 en is gespecialiseerd in het ter plaatse selecteren, invoeren en verdelen van wijnen met een interessante prijs/kwaliteit verhouding.



"Magnus Kwaliteitswijnen bestaat sinds 1984 en is gespecialiseerd in het ter plaatse selecteren, invoeren en verdelen van wijnen met een interessante prijs/kwaliteits verhouding. Het gamma bestaat uit meer dan 400 betaalbare wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië, Zuid-Afrika, Chili, Argentinië, Australië, enz.... Er zijn 4 filialen met degustatieruimte te Deurne Antw, Kontich Antw en Leuven Brabant en Zaventem Brus. Ze zijn alle 4 toegankelijk elke dag behalve zondag van 9 tot 18 uur doorlopend. Er staan altijd minstens 20 à 25 wijnen te proeven en er is steeds iemand aanwezig om u met raad en daad bij te staan! Én al vanaf 85 Euro incl BTW. aankoop leveren wij GRATIS in heel België."
Adres: Mechelsesteenweg 313, Kontich
Telefoonnummer: +32 (0) 3 326 55 3
Stad: Kontich
Route: Mechelsesteenweg 313


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: wijn waarloos, lekkere wijn, zaventem wijn, cursus rode wijn, wijn a12, italiaanse wijnen antwerpen, goede wijn, magnus wijncursus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nirvino.be Nirvino.be 409 meter Vertaald door Google Zajefajny boer Origineel Zajefajny chłop
Masterwines Masterwines 2 km Masterwines Import, uw partner in wijnen en andere alcoholische dranken voor horeca e...
Recensies
Magnus is misschien geen prijsbreker, maar ze hebben vaak erg goede wijnen in promotie. Allicht vind je er de wijn van je favoriete restaurant. Je wordt er als een koning super vriendelijk ontvangen. Ze rijden je wijn tot... ja eigenlijk tot in je koffer. Je kan ook proeven. Online of per brief bestellen gaat ook en de levering is altijd stipt en persoonlijk. Ik ben steeds verbaasd over de zeer persoonlijke en vriendelijke ontvangst. Aanrader voor privé en horeca aankopen.
Vriendelijkheid is hier vaak en ver zoek. Miscchien zit de vriendelijkheid in mijn bestelling, want ik had de bestelling van iemand anders. Regelmatig een koud ontvangst. Verschillende mensen achter de toonbank, zijn vaak met hun eigen bezig. Zo heb ik er is 15 minutes staan wachten , omdat ze onderling 'ZatteZever aan het vertellen waren. En ik bleek de stoorzender te zijn. Men komt hier goed gezind binnen , maar men gaat allesbehalve goed gezind buiten. Vrij ouderwetse wijnen. Düren is mooi , maar blijven ...
Groot aanbod van lekkere wijnen als er een wijnproeverij is Wij vullen geregeld onze voorraad aan gedurende +- 20jaar dus,zeer tevreden klanten.
Goeie wijnen, onbestaande service. Een fout in de levering goedkope wijn meegegeven ipv duurdere wijn zorgde voor het volgende voorstel van Magnus: "als je toevallig in de buurt bent, breng dan de fles mee en dan ruilen we ze wel weer." That says it all.
Magnus kwiliteitswijnen is altijd een beleving. Staan altijd meerdere wijnen te proeven en 2x per jaar zijn er vrijblijvend proefdagen met meer dan 200 wijwen. Meer dan een aanrader, zeker eens proberen.
Zeer vriendelijke mensen die je met kennis van zaken begeleiden naar het vinden van een goede wijn/champagne... Telkens een aangename ervaring om hier te komen proeven en kopen. Enorm veel keuze.
Super geholpen,waarvoor dank
Magnus heeft heel veel kwaliteit wijnen, heel belangrijk is...je maakt iets klaar, maar weet niet precies welke wijn erbij past. Geen probleem, je verteld wat je gaat klaarmaken en bij Magnus mag je de wijn proeven naar gelang het gerecht wordt er wijn gegeven waarbij jij kunt proeven of je het lekker vind of niet, enz. Smakelijk.
Goede wijn behoeft geen krans. Bij Magnus geraak je ook gesteld als je kwaliteit zoekt aan een betaalbare prijs. Hun folderaanbiedingen zijn steeds de moeite waard, de aangeraden wijnen van tussen de 4 en de 8 euro per fles worden door onze gasten altijd gesmaakt. Eens je een aankoop hebt gedaan, blijf je ook de promotiefolders ontvangen. Bestellen van thuis uit loopt vlot, als je wil kan je gratis laten leveren vanaf een bestelling ter waarde van 85 euro. Maar je kan ook naar één van de beide vestigingen gaan, je wordt er degelijk geadviseerd en zeker niet scheef bekeken als je enkel interesse hebt in de goedkopere wijnen. Vooral dat laatste stellen wij zeer op prijs, omdat andere wijnhandelaars zich naar ons aanvoelen al eens elitair gedragen en enkel klanten met een groot budget schijnen te appreciëren.
Persoonlijke service, altijd goede raad, elektronische facturatie, top wijnen, meerdere keren per jaar een opendeurdag waarbij je alles vrijblijvend kunt proeven en kunt kennismaken met enkele wijnhuizen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid