facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Magis Michelin Ster

Magis Michelin Ster
Adres: Hemelingenstraat , Tongres 3700, BE
Stad: Tongres
Route: Hemelingenstraat
Postcode: 3700


Openingstijden

Maandag: 12:00-16:00
Maandag: 18:30-00:30
Dinsdag: 12:00-16:00
Dinsdag: 18:30-00:30
Woensdag: 12:00-16:00
Woensdag: 18:30-00:30
Donderdag: 12:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: Magis Tongeren Menu, Sterrenrestaurant Tongeren, MAgIS Herenthout, Kerstmenu Tongeren, De Mijlpaal Tongeren, Valentijnsmenu Tongeren, Altermezzo MICHELIN ster, Sjalotte Tongeren
Recensies
Vrij goede ervaring bij magis. Een vakantie in de buurt bracht ons in tongeren bij dit restaurant, vanuit het verre west vlaanderen. Het eten was zoiezo lekker, zonder meer. Bediening vonden we zelf wat minder, vrij lang wachten bij onthaal, op vers brood, ... 2x zelfde wijn ingeschonken , vrij lang wachten op je jas bij vertrek, foutjes die op dit niveau niet meer zouden mogen... Vandaar toch een verschil tussen Bediening en keuken. Prijsstelling was zeker correct. Doch globaal zeker genoten van de Limburgse gastronomie en gastvrijheid...
Via Bongo hier voor de eerste keer gaan eten. Het was heerlijk van begin tot eind! Wij hadden het verrassingsmenu met 4 amuse gevolgd door een 5-gangen diner. Ook elk personeelslid was er even vriendelijk. Wij gaan zeker terug!
Heel lekker gegeten, elk gerechtje was met zorg afgewerkt! De cocktail met bloedappelsien was een beetje flets van smaak. Naar verhouding was er redelijk veel dessert waardoor je vol met zoetigheden zit op het einde. Maar totaalconcept was af!
Lekker gegeten, vooral de desserts waren subliem. Mooie creaties op het bord. Midden in het stadscentrum vind je er een idyllische tuin met uitgebreid terras.
Gaan eten bij Magis te Tongeren is magisch. Naam goed gekozen. Een ware smaakexplosie in je mond. Verrassingsmenu aan te raden. Elk hap in je mond is een feest. Je smaakt de versheid van de ingrediënten. Ook een vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.
Formidabel restaurant met lekkere gerechten en een perfecte bediening. Eten is ook mogelijk in de mooie tuin. We hebben het verrassingsmenu genomen en het is echt een aanrader.
Geweldig lekker eten! Originele combinaties die perfect samengaan.
Zeer lekker, zeker zijn ster waardEten: 5/5
Super leuk concept dat je de aperetief en het dessert buiten op de binnenkoer krijgt als het zonnetje een beetje schijnt. Vegetarische menuopties: Je kan vragen voor visgerecht of omgekeerd... Een vriendin aan onze tafel was een moeilijke ette. Maar heeft alles met smaak opgegeten Speciale dieetwensen: Vragen ze bij je reservatie al eens en ook nog eens aan tafel.
Heerlijk gegeten , mooie setting , vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid