facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Magic Circus

Magic Circus

Info

Het Magic Circus is één van Vlaanderen's laatste echte circussen!

Adres: kerkhoflei 13, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 0473804941
Stad: Kontich
Route: kerkhoflei 13
Postcode: 2550



op zoek naar gerelateerd: Magic Circus herk DE stad
Recensies
Ik had een verjaardagsfeestje gepland en dit werd afgebeld 2 dagen voor het geplande feestje met als reden een wielerwedstrijd en geen bereikbaarheid, sorry maar als bedrijf weet je zulke zaken wel van te voren! Niet fijn om 2 dagen voor een gepland feestje dit af te bellen! Dat had ook eerder gekund! Beste om op u antwoord te antwoorden U heeft mij aan de telefoon gezegd dat vrijdag het circus de deuren zal sluiten! Omwille van de slechte bereikbaarheid! Dus dat het feestje niet kan doorgaan helaas! Ik vroeg of het zaterdag eventueel kon en er werd vrij brut geantwoord ja van 10 tot 13 en dan sluiten we!
Leuke, niet te onoverzichtelijke speeltuin. Soms wat minder proper. Prijzen fair. Doe zo door zou ik zeggen.
Mooie onderhouden, grote binnenspeeltuin. Bij opening heel rustig, om 12u waren wij alleen. Achter het ballenbad, bij de grote bouwblokken, is het nogal donker een lichtbron, vb. een sfeerlichtslinger, zou hier nuttig kunnen zijn.
Leuke en overzichtelijke speeltuin. Al paar keer verjaardagsfeestje gedaan en altijd heel fijn. Vlotte bediening aan aanvaardbare prijs.
Heel veel plezier voor de kinderen en gezellig zitten voor de volwassenen. Goed verzorgde speeltuin
Te weinig controle door het personeel. Absoluut geen aanrader! Het is er soms veel te druk. Soms zijn er kinderen van 10-12 jaar die ook klimmen op de speeltuigen voor peuters. Schandalig gewoon! Bovendien was er een kind gewond geraakt aan haar hoofd en overal hing bloed. Ook is er geen controle bij het buiten gaan, kinderen kunnen heel gemakkelijk naar buiten zonder dat iemand dit door heeft.
Heel leuke binnenspeeltuin. Kleine en lekkere snacks. Perfect voor kindergelegenheden zoals verjaardag, met vriendjes afspreken enzo
Leuke, nette binnenspeeltuin voor jonge kinderen. Niet heel groot, ideaal om een paar uurtjes in door te brengen.
Nette binnenspeeltuin met schappelijke prijzen en formules voor verjaardagen. Niet heel groot, maar prima voor jonge kinderen. Dat maakt ook dat het overzicht hier iets makkelijker te houden is op de spelende bengels, in vergelijking met véél grotere binnenspeeltuinen. De locatie is ook een pluspunt, naast een karting en lasershoot, dus ook voor grotere kids is er in de nabijheid vertier genoeg. De mogelijkheid bestaat ook om te combineren met deze andere activiteiten voor verjaardagsfeestjes. Personeel is heel vriendelijk en correct.
Leuke niet te grote binnen speeltuin toch ruim genoeg om je kinderen een paar uur bezig te houden Inkom is 6 euro dus best niet te duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid