facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Magellaan

Magellaan

Info

Magellaan voor zelfstandigen, door zelfstandigen.

Adres:
Telefoonnummer: +32 11 93 33 44
Stad: Hasselt


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zakenkantoor Vanrusselt Zakenkantoor Vanrusselt 205 meter Steeds zeer vriendelijk en snelle service. Tony
AXA Vrinssen AXA Vrinssen 725 meter Zeer onvriendelijk behandeld. Had een afspraak gemaakt waarom we kwamen, maar op een...
Realmart Realmart 1 km Deze makelaar is niet te vertrouwen ... liegen en nog eens liegen... en zet de koper ...
Nelissen Verzekeringen Nelissen Verzekeringen 4 km Staan altijd klaar om te helpen
Recensies
Toffe man die je weet te overtuigen van allerlei verzekeringen als ondernemer, persoon en ouder. Maar snel na de handtekening viel ik in een zwart gat van ghosting, negeren van vragen en het niet correct opvolgen van een dossier. Zeer ontevreden over dit alles, ook betaalde ik voor een onderzoek naar mijn huidige verzekering staat, deze werd aangerekend maar nooit uitgevoerd. Spijtig, want voor de handtekening leek de man wel oprecht, authentiek en meedenkend te zijn.
Enorm tevreden van brecht! Alle vragen worden altijd zeer correct en tot in de puntjes beantwoord. Ze helpen je enorm en laten je niet in de kou staan. Als zelfstandige kan ik dit enorm appreciëren. Ik voel me nooit een nummertje of zomaar een klant. Top team!
Stalkers! Blijven maar bellen, geraak er niet vanaf! Komen ze na lang aandringen uiteindelijk langs, kunnen ze op geen enkele vraag antwoorden en is het telkens 'dat moet ik even uitzoeken'?!
Goede service. En hebben mij goed geholpen
Aangename, meedenkende mensen met verstand van zaken.
De medewerkers van Magellaan helpen me steeds vriendelijk, snel en geven goed advies. Bij hen ben je zeker op het goede adres!
zeer tevreden over de professionele aanpak van Magellaan, bij de intake na een switch van makelaar
Jong en dynamisch team, gericht op de belangen van de klant.
Herma staat altijd klaar om te helpen, telefonisch of via een belletje! Heb ik een vraag, zoekt ze het voor me uit. Volgt alles goed op door zelf regelmatig achter de stand van zaken te vragen. Heel tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid