facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mag Vdp Photographie

Mag Vdp Photographie

Info

Bonjour et bienvenue sur ma page.

Jusqu'à présent puéricultrice, je me lance dans la photographie afin de réaliser un vieux rêve.

Bonne visite!

Mes prix sont affichés en toute transparence sur mon site web.



"Mag, photographe grossesse, nouveau-né, bébé, enfant, famille, je vous accueille maintenant à Maubray, juste à côté de la sortie d'autoroute.Parking facile."
Adres: 57, rue du Haut Bout, 7640 Maubray, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0498/70.07.53
Stad: Maubray
Route: 57, rue du Haut Bout
Postcode: 7640


Recensies
Ik had de kans om een ​​fotowedstrijd te winnen met Mag Vdp Photographie. We werden heel goed ontvangen. We voelden ons tijdens de sessie op ons gemak. Mag neemt de tijd en heeft veel geduld met de kinderen, ze weet hoe ze ze moet benaderen om prachtige foto's te maken! Nogmaals bedankt !
Geweldige ervaring! Mag is van begin tot eind zeer professioneel. Zijn werk is adembenemend en nauwgezet, ik ben heel blij met het verkregen resultaat. Ik wil ook de zoetheid opmerken die ze deelde met mijn kinderen, ze luistert naar deze kleine modellen Nogmaals bedankt voor alles!
Een mama en ik sessie... Een geweldige ervaring met mijn bijna 20 maanden oude dochter. Zowel voor haar als voor mij! We komen aan, mijn dochter wil heel graag de borst nemen. Mag, super aardig en attent.. Ziet geen probleem. Een warm welkom dat je vanaf de eerste minuten op je gemak stelt! Ze is gewend aan kleine beetjes, dat merk je. Het resultaat ? Bluffen!! Hoe beperk je jezelf tot 5 foto's?! Prachtige outfits. Een uitmuntende organisatie. Kortom, een geweldige tijd!! Erg bedankt !
Buikronde sessie ten top! Meteen op ons gemak gesteld en zelfverzekerd door de fotograaf en we zijn superblij met de kiekjes! Ik kan niet wachten om bij de newbornsessie te zijn
Geweldige ervaring! Magali is zeer bekwaam. Zeer gastvrij en glimlachend, we voelden ons comfortabel vanaf het begin van de fotoshoot en alles ging heel goed! De foto's worden snel verwerkt, we hebben ze snel kunnen ontwikkelen na de sessie. Het was een "pasgeboren" sessie en de baby was helemaal op zijn gemak in Magali's handen : We zullen zeker terugkomen! :
Mijn metgezel en ik hadden een geweldige tijd met Magali. We hebben een ronde buik sessie gedaan. Voor een eerste fotosessie stelde ze ons heel snel op ons gemak. We kregen de foto's heel snel. Ze zijn echt prachtig Ik heb er maar één woord voor: ga ervoor!
Heel erg bedankt aan Magali voor de sessie "ronde buik", ze wist me meteen op mijn gemak te stellen met zachtheid, eenvoud en vriendelijkheid. Ze is zeer goed geïnformeerd en super vriendelijk. Mijn metgezel en zijn zoon vonden het ook leuk, we hebben gelachen en geweldige emotionele momenten gehad. De foto's kwamen vrij snel bij ons en kwamen overeen met wat we hadden verwacht. We hebben een fijne familietijd gehad. Ik raad het je aan met mijn ogen dicht.
Superfotograaf, attent op de vraag, snelheid voor foto's - stelt kinderen heel goed op hun gemak. ik raad aan En de kwaliteit van de foto's top
Een uitstekende vakman. Voorbeeldig geduld met pasgeborenen. Prachtige foto's gemaakt in recordtijd... Wat kan ik anders zeggen dan duizendmaal dank voor deze prachtige herinneringen.
Een fijne ontmoeting met een leuke, lieve, aardige en grappige fotograaf Ze stelt je gelijk op je gemak, legt goed uit en laat dingen goed zien. Ze is zeer attent en respecteert onze wensen. Kortom, tot snel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid