facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MAF

Info

Yogalessen voor kinderen en volwassenen
Creatieve Therapie + Yoga Therapie
Vakantiekampen
Evenementen
Lounge

Geschiedenis

Wij begeleiden volwassenen en kinderen in het ont-moeten
(M)AF is ondertussen al meer dan 5 jaar actief bezig met o.a. het organiseren van yogalessen, bewegingslessen, vakantiekampen, ouder-kind-momenten, trainingen, workshops, individuele- en groepstherapie. Met professioneel geschoold personeel allemaal één voor één uniek, met een open geest en luisterend oor zijn wij actief binnen (M)AF en buiten (M)AF dit met een holistische kijk en alternatieve denkwijze voor een betere wereld!
We can change the world and make it a beter place. It is in your hands to make a difference!
Nelson Mandela



"Je kan ons vinden in: GentSint-Pietersaalststraat 107 Therapiepraktijk MerelbekeBKO, Sportzaal Zwijnaardsesteenweg 6ADreamdance, Bergboststraat Yogalessen in groep EkerenHet Bijgebouw, De Beukelaerlaan Therapiepraktijk YTB® WorkshopsVind wat je beweegt!Of je nu je eerste stappen met Yoga en bewustzijnswerk nog moet nemen of je al volop bezig bent en je verder wilt verdiepen in je proces, krijg de volledige ervaring MAF Spirit met een uniek aanbod voor lichaam, geest en spirit.YTB® YOGA.THERAPY.BREATHINGSee you on the mat?"
Adres: Hukkelgemwegel 4, 9820 Merelbeke
Telefoonnummer: 0032477223930
Stad: Merelbeke
Route: Hukkelgemwegel 4
Postcode: 9820


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Maf spirit facebook, YTB MAF, Yogalates Gent, Yoga Wondelgem, Yoga Mariakerke, Yoga aanbod, Gratis Yoga Gent, Outdoor Yoga Gent
Recensies
Erg leuk om de ochtend van ons business-bootcamp te starten met een yoga sessie gegeven door Mariam. Een yoga-docente die onmiddellijk voeling heeft met de groep waar ze voor staat. Alleen maar lovende woorden van onze deelnemers, dus bedankt Mariam om deze top-start voor ons te verzorgen!
Wie houdt van yoga met een twist moet bij Mariam zijn! Ze biedt pittige groepslessen aan voor actieve yogi's, en wie rust zoekt kan bij haar terecht voor een hemelse "slow-flow". Na een operatie leerde ze me in een individuele sessie welke houdingen mijn pijn verminderen. Ik kreeg praktische tools waarmee ik thuis verder kan. En niet te vergeten: Mariam heeft een warme stem, een uniek accent en een uitstekende smaak voor muziek!
Als absolute beginneling heb ik nu 3 lessen gevolgd bij Maf Spirit te Ekeren. Ik dacht dat zonder voorkennis van yoga ik een beetje uit de toon zou vallen en niet mee zou kunnen met de anderen. Die vrees is helemaal niet nodig. Yoga is voor iedereen toegankelijk. Mariam is een lieve vrouw die de tijd neemt om je eigen lichaam en kunnen te leren kennen. Ze heeft veel geduld en legt de oefening duidelijk uit. Ik word helemaal ontspannen na een uurtje yoga. Een absolute aanrader.
Het is een echte aanrader voor iedereen! Zelfs al heb je pijn in je lichaam, Mariam zal er steeds rekening mee houden en ervoor zorgen dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert, zonder dat je je lichaam forceert. Het is een plezier om de yogalessen van Mariam te volgen! Daarnaast keer je steeds volledig zen terug naar huis.
Vorige week werd ik in Portugal, samen met 6 andere enthousiaste dames, verwend door Mariam en Sophie. Mariam, creatief in dagelijkse yogalessen en Sophie haar creatieve zelve in de keuken. Lichaam en geest werden in de watten gelegd in een mooi huis, nabij de zee, in Granja. Het was volop genieten van beweging, lekker eten, massage op zondag, heerlijk weertje en fijne mensen, allen met een hart voor elkaar. Dankjewel voor deze onvergetelijke ervaring!!! Als je zelf ooit de kans krijgt om mee te gaan...GEWOON DOEN !
Zo enorm dankbaar dat ik Mariam & MAF Spirit leerde kennen. Het gevoel van veiligheid, geborgenheid en warmte die Mariam biedt is onbetaalbaar, net zoals haar kennis en expertise. Het is een eer van haar te mogen leren. Mariam is een unieke leerkracht met een stralend hart & ziel, die ongetwijfeld haar positieve vibes op jou overzet.
Een tovenares, dat is ze voor mij. Ze laat me een nieuwe wereld kennen waarin ik graag ben en me thuis voel. Zo voelt het, thuis komen. Niet enkel in het hoofd maar vooral in het hart. Voelen, vooral voelen wat leeft in mijn binnenwereld. Als een magische gids leidt ze mij rond en luistert ze naar alle nieuwe ontdekkingen. Ik word al rustig als ik aan Mariam denk. De fietstocht erheen is vol verlangen en de fietstocht terug met een gelukzalige glimlach en een nieuwe mantra of lied in mijn hoofd. Mezelf graag zien dankzij die YTB Dankzij Mariam. Zeer dankbaar en vol goesting om te blijven rondreizen en ontdekken. En soms om er ook gewoon te zijn. Traag en graag. Merci Mariam
Yoga met Mariam is een echte aanrader! Ik volgde ouder-kindyoga met zoontje van 4 jaar en die heeft er intens van genoten. Echt op maat van het kind, rekening houdend met wat elk kind ziet zitten om te doen. Weken later hoorde ik hem tijdens het spelen plots zingen "I am happy, I am good..." , wat fijn dat er wat tekst bleef hangen, maar nog leuker was het warme gevoel dat we er beiden aan over hielden. Zelf volg ik regelmatig de slow flow yoga. Soms voelt het na een yoga-sessie precies of je een massage hebt gekregen, soms van je lichaam, soms van je ziel. De begeleidende muziek is echt een meerwaarde om te ontspannen. Ook in de groepslessen heeft Mariam oog voor het individu. Ze is een fijne madam en je voelt gewoon dat ze bakken ervaring heeft waardoor elke les anders is, maar toch telkens mooie momenten zijn waar je de kans krijgt even stil te staan en misschien ook wel vooruit te gaan.
Sinds enkele maanden volg ik wekelijks de Slow Flow. Dat combineer ik met regelmatige 1-op-1-begeleidingen. Tijdens de groepslessen voel je de oprechte en warme connectie van Mariam. In een mum van tijd ga je mee in de zachte energie. Ontzettend aangenaam is de aandacht voor elke deelnemer. De individuele begeleidingen zijn een ware openbaring. Mariam voelt wat je nodig hebt, reikt tools aan en voorziet op je lijf geschreven muziek. De coaching is zo waardevol en krachtig. In een veilige omgeving zonder oordeel kom je dichter bij jezelf. Voel je je niet goed in je vel? Maak je een moeilijke periode door? Groepslessen of individuele coaching: Mariam brengt rust, balans en vertrouwen.
In het verleden volgde ik al groepslessen yoga flow bij Mariam. Toen mijn lichaam in een bijzonder moeilijke periode allerlei alarmsignalen bleef afgeven, heb ik de stap gezet naar individuele sessies. Mariam bereidde die sessies op maat voor en voelde telkens exact aan wat ik op dat moment nodig had. In een eerste fase brachten de sessies de broodnodige rust en het geloof dat het wel goed zou komen. Opgekropte gevoelens en spanning verlieten mijn lichaam. Kracht en zelfvertrouwen kwamen in de plaats. Met slechts een 3-tal sessies heb ik belangrijke stappen voorwaarts kunnen zetten op verschillende domeinen. Zo kijk ik ernaar uit om te kunnen starten met mijn nieuwe job. Ik ben Mariam heel dankbaar voor de begeleiding in de voorbije maanden. Ik kan de individuele sessies van harte aanbevelen. Stel je gerust open voor de aangereikte tools en inzichten en ga ermee aan de slag, want bij Mariam ben je in de beste handen. Namasté x
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor MAF.

Merelbeke yogastudio

openingstijden, locatie, vervoer. Hukkelgemwegel 4 merelbeke alternatieve en holistische gezondheidsdienst kaart stadsplattegrond, satellietweergave. MAF adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met MAF. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over MAF delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thresor Thresor 55 meter Welzijn en ontspanning
Ameya Ameya 869 meter Wauw ! Ameya delivers ! Nog nooit zo een efficiëntie meegemaakt. Dankjewel
Body of Joy Body of Joy 1 km Voor het eerst maakte ik kennis met aurareading bij Kalenzo. Na een vooraf sceptische...
YAM : Yoga Atelier Merelbeke YAM : Yoga Atelier Merelbeke 2 km Zeer goede yoga
MYTH MYTH 3 km Als je lichaamswerk belangrijk vindt, is Myth een veilige plek om los te laten wat zi...
In2balance In2balance 6 km Een warm hart en een luisterend oor in een fantastische setting... Els gaat steeds be...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid