facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maes/Kris

Adres: Wespelaarsebaan 69 , Boortmeerbeek 3190, BE
Telefoonnummer: 015 51 83 85
Stad: Boortmeerbeek
Route: Wespelaarsebaan 69
Postcode: 3190


Recensies
Na 2 minuutjes binnen te zijn vond mijn dochter haar droomwagentje. Bedankt Kris en Frederik voor de vlotte afhandeling en de goede uitleg. In onze familie en vriendenkring reeds de 4de wagen dat hier gekocht wordt en nog steeds heel enthousiast over deze garage, zeker 5 sterren waart!!!
Correcte en juiste info gekregen bij aankoop auto zonder druk en tijd om na te denken over eventuele aankoop.
We kwamen binnen en werden meteen hartelijk ontvangen. Geen lepe verkoper zoals er wel in meerdere garages. Hier was het naturel. Toffe wagen gevonden en alles werd geregeld. Vrouwtje content. Ik content. Top.
Gisteren mijn auto verkocht bij Auto's Kris en werd heel vriendelijk ontvangen door Koen. Heel professionele begeleiding, duidelijke uitleg over de te verwachten prijszetting, snelle feedback via Koen's netwerk over prijzen die geboden werden, realistische bod en een correcte afhandeling. Binnen het uur was de deal gesloten, stond het geld op mijn rekening en kon ik tevreden huiswaarts keren. Een aanrader als je je auto wil verkopen!
Zowel met Koen als Kris had ik een zeer positief contact, een vlotte begeleiding en een professionele afhandeling van zaken. Niets dan lof over dit bedrijf! Een absolute aanrader.
Supergoeie ervaring met Auto's Kris voor de overname van mijn wagen, en de aankoop van een nieuwe wagen. Mooi eerlijke prijs gekregen voor de verkoop en een topwagen gekocht aan ook een mooie eerlijke prijs. Wij zijn zeer tevreden met het supervlot contact en de zeer snelle overname en service!
Zeer betrouwbare zaak. Heel vriendelijk. Uiters correct!
Zeer eerlijke afhandeling, correct en oprecht. Occasions zijn dik in orde, niet twijfelen maar stap er binnen
Vriendelijke en behulpzame verkopers, wij zijn tevreden met onze aankoop. Zeker een aanrader!
Koen is een topper, super klantvriendelijk en zet net dat stapje extra voor de klant. Geen gladde sales praatjes maar service gericht de klant helpen. Hele nette inruilprijs, nam alles uit handen, waardoor ik geen gedoe meer heb gehad met mijn vorige wagen verkopen. Super blij met mij Skoda Octavia RS, als je op zoek bent naar een auto, is dit the place to be .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid