facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maes Hoogwerkers & Montaco

Maes Hoogwerkers & Montaco

Info

Maes hoogwerkers - verhuur hoogwerkers
Montaco - verhuur kranen

Geschiedenis

Maes Hoogwerkers is gespecialiseerd in hoogwerkers op vrachtwagens tot 103 meter. Door een vooruitstrevende aanpak op alle gebieden (mensen, machines, methodes) willen we een toegevoegde waarde leveren bij de uitvoering van uw hoogtewerken.
Maes Hoogwerkers biedt U als marktleider in België een totaalconcept aan. Zowel hoogwerkers op vrachtwagen, spin hoogwerkers, zelfrijders, schaarliften, telescoopkranen, autolaadkranen als mobiele torenkranen kunnen worden ingezet.
Tevens worden alle randproblemen voor U opgelost zoals rijplaten, schotten, vergunningen, signalisatie, transport van uw materiaal. Elk hoogteprobleem wordt dan ook deskundig begeleid door specialisten. En dit vanaf het moment van de werfopname door onze werfadviseurs tot uitvoering door onze ervaren machinisten.
Maes Hoogwerkers biedt een totaalservice aan voor alle hoogtewerken:
◾Gratis werfbezoeken
◾Gratis prijsofferte
◾Verhuring met specialis
◾Signalisatie en vergunningen
◾Rijplaten
◾24U Service
◾VCA - Petrochemie 2008/5.1



"Wij verhuren als enige in Europa de unieke combinatie van hoogwerkers op vrachtwagen en kranen. Maes Hoogwerkers is meer dan 45 jaar gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers op vrachtwagen en spinhoogwerkers met bedienaar. Montaco verhuurt autolaadkranen en mobiele torenkranen met machinist alsook alle vereiste toebehoren."
Adres: Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 003234846262
Stad: Pulle
Route: Boudewijnlaan 5
Postcode: 2243



op zoek naar gerelateerd: Maes Hoogwerkers Pulle, Groep Maes vacatures, Maes Hoogwerkers NV, Hoogwerker op vrachtwagen, MONTACO Beringen, Hoogwerker op vrachtwagen huren, Maes Beringen, Maes Elektro
Recensies
Geweldige service en opvolging
Zeer goede vorm van verhuur van hoogwerkers met of zonder bestuurder, kranen op snelbouwwagens. Serieuze firma, concurrerende prijzen. Aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid