facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MAES Energy & Mobility

MAES Energy & Mobility

Info

Brandstoffen Maes is de absolute expert op vlak van brandstoffen. Een rechtstreekse vraag kan via www.maes-oil.be/contact

Geschiedenis

Hier houden we u op de hoogte van gebeurtenissen binnen Brandstoffen Maes, en nieuws uit de brandstoffensector. Maar geen eenzijdige communicatie, want we horen u ook graag.

Deel hier uw ervaringen en ideeën met andere Maes-fans, want zo blijven wij ook op de hoogte van uw ervaringen. En een goede ervaring, die willen we natuurlijk ook op deze pagina, en dat vergt een aantal afspraken.

MENINGEN ZIJN VRIJ
U bent hier vrij om uw mening te delen met ons en met anderen. Dat kan natuurlijk betekenen dat we het niet met u eens zijn.

RECLAME: NEE
Uw evenementen zijn vast de moeite waard, maar u kleeft uw affiches beter aan een echte muur dan aan onze Facebook-wall.

GEEN TROLLEN
Converseren, dat doen we met respect voor elkaar. Kwetsende opmerking, schelden, racistische opmerkingen of ongefundeerde beweringen worden zonder pardon verwijderd. Ook flooden, het eindeloos herhalen van een bepaalde boodschap, zien we als nodeloos en overlast.

EEN VRAAG?
Vragen kunnen we het best behandelen als ze meteen aan ons worden gesteld. U kan ze stellen via www.maes-oil.be/contact.

Adres: Reedonk 12, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 03 889 89 89
Stad: Bornem
Route: Reedonk 12
Postcode: 2880



op zoek naar gerelateerd: MAES brandstoffen prijzen, Stationfinder MAES, MAES tankkaart activeren, MAES tankkaart aanvragen, Tankkaart MAES, Maes Minderhout, MAES mazout, MAES contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Total Bornem Total Bornem 582 meter Voor de 1ste maal hier getankt. Voorheen ging ik altijd aan St-Amandse steenweg maar ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid