facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maes Containers - Stallaert Recycling

Maes Containers - Stallaert Recycling

Info

Maes Containers/Stallaert Recycling biedt als container- en afvalverwerkingsbedrijf duurzame oplossingen aan voor al uw afvalstromen.

Adres: Ravenshout Zone 2 2002, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: 013314866
Stad: Tessenderlo
Route: Ravenshout Zone 2 2002
Postcode: 3980


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Maes containers Tessenderlo, Maes containers vacatures, Maes containers prijslijst, Maes containers Vilvoorde, Maes Containers Tienen openingsuren, Maes Recycling, Yves Maes, Maes Tienen
Recensies
‘s Middags gebeld of er een 8m3 container beschikbaar was. ‘s Morgens worden we wakker en de container was voor de poort neergezet, dus snelle service wel. Maar we konden niet weg. Om 08:00 gebeld en om 08:20 was er al iemand om de container even te verzetten. De prijs voor gemengd afval 8m3 was € 130 goedkoper dan anderen. Altijd vriendelijk onthaald aan de telefoon. Het is maar net hoe je de telefonisten in kwestie aanspreekt denk ik.
Verspil geen tijd met dit bedrijf. Slechtste service. Ze hebben 1/4 van de container voor de garage gedumpt en denken dat alles in orde is. Nogmaals bedankt!!!
Steeds tot uw dienst en vriendelijke chauffeurs! Bij twijfel bellen ze u direct en plaatsing is korect!
Goede containers, mindere service. Onverstaanbare telefoonmedewerkers, en algemeen weinig of late respons op e-mails of telefonisch contact. Geen snelle aan -& aflevering.
We zijn , redelijk laat, opzoek gegaan naar een bedrijf dat containers kon leveren. Zeker 15 bedrijven rondgestuurd voor een prijs regio genk/oudsbergen. Ondanks dat ze verder liggen, is Maes nog de goedkoopste! Zakelijk contact , container geleverd & opgehaald zoals afgesproken. Top!
Top service en propere site. Zeer vriendelijk personeel
Op een jaar tijd hebben wij verschillende keren beroep gedaan op Maes Containers. De laatste keer hebben ze helaas tegen onze muur gezeten en deze ernstig beschadigd. Maes Containers ontkent echter elke mogelijke betrokkenheid bij dit schadegeval en weigert elke tegemoetkoming in de schade. Het verhaal met Maes Containers heeft ons aldus extra kosten en verbouwingswerk bezorgd.
Ze leveren hier een container op ons adres dat wij zelf niet hebben besteld en houden ons niet op de hoogte dat dit zou gebeuren. Deze verspert zo onze parkeerplaats waar door ik nergens meer kan parkeren schandalig, en wanneer we ze opbellen vragen we voor informatie maar zij geven die niet en laten ons niks weten hoe of wat er verder zal gebeuren en op dan reageren ze heel bot en leggen ze af.
GEEN AANRADER! Container besteld van 30m³ voor takhout de prijs was €420. Vandaag de factuur gekregen met een prijs van €760 en was het volgens hun afbraak puin. We hebben gebeld dat dit niet klopte. Volgens hun was het puin, maar wij zullen toch wel weten wat we geladen hebben zeker er zaten zelfs geen stronken bij! Dat zal wel zijn dat jullie zoveel camions kunnen kopen als jullie de mensen afzetten! Voor ons de eerste en laatste keer!
Zeer tevreden. Had heel last-minute container besteld en deze werd stipt op tijd geleverd & afgehaald, voor een beduidend goedkopere prijs dan andere leveranciers. Volgende keer sowieso terug Maes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid