facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maekelhoeve

Info

Op maandag kan u vrijblijvend, zonder afspraak langskomen tussen 14u00 en 20u00 in de Maekelhoeve. Dit voor al uw vragen, offertes, een kijkje in de zaal..



"Elk evenement start vanuit een wens. Wij maken de overgang van wens naar realiteit graag zo naadloos mogelijk. Na een bespreking over de noodzakelijke factoren zoals locatie, aantal personen, thema en budget kan u met een gerust hart uw evenement in onze handen leggen.U hoeft enkel op de dag zelf aanwezig te zijn zodat u kan genieten van het prachtige feest. Maekelhoeve is een gevestigde waarde in de streek. Onze stijlvolle zalen kunnen vele genodigden bekoren. Een vlotte, elegante bediening en een pareltje van een keuken maken van Maekelhoeve een succesformule.Wij bouwen met veel plezier mee aan uw wens."
Adres: Makelhoeve 3, 2431 Veerle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 014 84 06 63
Stad: Veerle
Route: Makelhoeve 3
Postcode: 2431



op zoek naar gerelateerd: maekelhoeve prijs, maekelhoeve facebook, de maekelhoeve prijzen, maekelhoeve openingsuren, maekelhoeve brunch, maekelhoeve zondagmenu, prijs trouwfeest maekelhoeve, maekelhoeve geplande evenementen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ooievaarsnest Ooievaarsnest 3 km Feestlocatie in Laakdal Kindvriendelijk
Recensies
Wij hebben de Dinner & Dance formule gedaan met als thema 90's. De evenementen locatie is echt supper mooi en alles is goed verzorgt. Qua eten : het voorgerecht en amuse waren top. Echt lekker. Het hoofdgerecht was buffet. Er was veel keuze maar het is wel groot keuken. Het was lekker maar niet echt hoogstaand. Hetzelfde voor het dessert . Veel aanbod maar en beschikbaar tot 1:30 dus je zult wel niet met honger naar huis gaan. Drank is ook onbeperkt. Al is wijn enkel beschikbaar bij het eten en bieren vanaf het dessert . Enkel voor gin-tonic moet je 10 euro betalen. Het thema 90's was wel zichtbaar maar ik denk niet dat die thema avonden veel verschil maken eerste keer dat we hier kwamen. De sfeer was wel goed en iedereen amuseerde zich wel.
2e keer naar een Dinner & Dance geweest Leuk concept en zeer populair. Prijs / kwaliteit vind ik 't doenbaar. Eten vond ik deze keer beter dan de vorige keer. Maar 't is en blijft natuurlijk wat grootkeuken. Slecht is 't zeker niet, maar een hoogvlieger evenmin. Niet simpel natuurlijk voor zoveel volk. Grootste minpunt vond ik de DJ / muziek. Plaatjes werden wel erg abrupt van 't één op 't ander gemixt. Dat kan echt beter. Maar als ik 't volk op de dansvloer zag, was dat voor de meerderheid duidelijk geen probleem. Muziek tijdens het eten mag van mij ook wat stiller.
Reeds menige malen een dinner and dance bijgewoond. Zowel een thema-avond 90's en Halloween als gewone avond. De prijs en kwaliteit is een zeer goede verstandhouding. Eerst om 19.30 uur een lekker glaasje dat men graag komt bijvullen. Een aperitiefhapje dat mogen er nu wel 2 of 3 zijn aan tafel. Een lekker voorgerechtje meestal met vis dat lekker is. Je krijgt lekker eten en een overweldigend dessert. Compleet in buffetvorm. Heel lekker en vrij ruime keuze. Enig puntje van kritiek: als je 2 tot 3 keer per jaar komt, zie je vaak het meeste van het hoofdgerecht terugkomen. Het dessertenbuffet is wel zo uitgebreid dat je zelden 2 keer hetzelfde "moet" eten. En dan als hoogtepunt ... nog een lekkere portie friet met mayonaise rond 1.00 uur in de nacht. De muziek is voor elk wat wils, het brengt meteen de juiste sfeer. Om 3.00 uur vroeger was het 3.30 uur sluiten de deuren. Ik zou liever iets minder gejaag willen in het begin en zou opteren om vanaf 19.00 uur te starten met aperitief. Zo win je toch een 30 minuten om iets rustiger te genieten. We komen nog vaak terug want het is er altijd geweldig leuk!
We hadden nergens anders ons huwelijk willen vieren dan bij jullie! Voorbereidingen top! Dag zelf alles tip top! En het eten super lekker. Grote dank aan Guiliano en zijn team! Wij komen zeker terug voor een diner en dance Groetjes Saartje en Philippe
Wij organiseerden in de Maekelhoeve een event voor onze klanten. Van ons krijgen ze zonder twijfel: - 5 sterren voor de prachtige locatie! Alles was tot in de puntjes verzorgd en heel gezellig ingericht. Zowel de zaal als de mooie tuin. - 5 sterren voor het eten! Heel verfijnd, mooie bordjes, gewoon verrukkelijk van gang 1 tot en met gang 6. - 5 sterren voor de bediening: Super vriendelijke mensen die hun job heel gedreven en met plezier doen. We voelden ons meer dan welkom. Ik ben ervan overtuigd dat onze gasten onze mening delen want er zijn er al heel wat die ons hebben laten weten dat ze zeker nog eens teruggaan.
Super personeel, heel lekker g eten. En Mr. Juul TOP. Echt top voor je vlotte bediening. Voor de rest van de bediening ook TOP. Van mij mag er volgend.jaar terug een feestje daar zijn.
Gouden jubileum van zus en schoonbroer gevierd. Het was super... Mooi, gezellig, geduldig, vriendelijk, gul, gastvrij.... en vooral, last but not least, heerlijk eten!!!!!
2 jaar geleden hier een geweldig trouwfeest gehad, veel vrienden en kennissen spreken er nog steeds over. Vandaag nog eens het zomer terras bezocht wachtende tot corana proof ok. Mij gaan ze hier nog zekers terug zien, super vriendelijk, gastvrijheid en super lekker. Ook aangenaam genieten in leuk gezelschap
Alles redelijk ok, dj speelde enkel halve liedjes. Tegen dat je op de dansvloer bent moet je weer gaan zitten.
Heel lekker eten en veel dessertjes
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Maekelhoeve met het openbaar vervoer


Veerle Kapel 210 meter
751

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid