facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maekelhoeve

Info

Op maandag kan u vrijblijvend, zonder afspraak langskomen tussen 14u00 en 20u00 in de Maekelhoeve. Dit voor al uw vragen, offertes, een kijkje in de zaal..



"Elk evenement start vanuit een wens. Wij maken de overgang van wens naar realiteit graag zo naadloos mogelijk. Na een bespreking over de noodzakelijke factoren zoals locatie, aantal personen, thema en budget kan u met een gerust hart uw evenement in onze handen leggen.U hoeft enkel op de dag zelf aanwezig te zijn zodat u kan genieten van het prachtige feest. Maekelhoeve is een gevestigde waarde in de streek. Onze stijlvolle zalen kunnen vele genodigden bekoren. Een vlotte, elegante bediening en een pareltje van een keuken maken van Maekelhoeve een succesformule.Wij bouwen met veel plezier mee aan uw wens."
Adres: Makelhoeve 3 , Veerle 2431, BE
Telefoonnummer: 014 84 06 63
Stad: Veerle
Route: Makelhoeve 3
Postcode: 2431



op zoek naar gerelateerd: maekelhoeve prijs, maekelhoeve facebook, de maekelhoeve prijzen, maekelhoeve openingsuren, maekelhoeve brunch, maekelhoeve zondagmenu, prijs trouwfeest maekelhoeve, maekelhoeve geplande evenementen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Hoek Den Hoek 1 km Mijn vrouw en ik waren enkele dagen babysit voor de twee kleinkinderen. Terwijl de kl...
Haebeeck Haebeeck 3 km
Recensies
Wij hebben de Dinner & Dance formule gedaan met als thema 90's. De evenementen locatie is echt supper mooi en alles is goed verzorgt. Qua eten : het voorgerecht en amuse waren top. Echt lekker. Het hoofdgerecht was buffet. Er was veel keuze maar het is wel groot keuken. Het was lekker maar niet echt hoogstaand. Hetzelfde voor het dessert . Veel aanbod maar en beschikbaar tot 1:30 dus je zult wel niet met honger naar huis gaan. Drank is ook onbeperkt. Al is wijn enkel beschikbaar bij het eten en bieren vanaf het dessert . Enkel voor gin-tonic moet je 10 euro betalen. Het thema 90's was wel zichtbaar maar ik denk niet dat die thema avonden veel verschil maken eerste keer dat we hier kwamen. De sfeer was wel goed en iedereen amuseerde zich wel.
Zeer professionele feestzaal. Alles tot in de puntjes verzorgd. Eten van hoogstaande kwaliteit en personeel zeer behulpzaam, vriendelijk en correct. Ook de gebouwen zijn perfect onderhouden en netjes. De tuin en terrassen met stoelen en zegeltjes zijn prachtig. Dikke 10 op 10.
Zeer verzorgd ,lekker gegeten, vriendelijk personeel ,goede muziek kortom een geweldige avond gehad
Heel lekker eten, vriendelijk personeel en prijs kwaliteit zeker in orde. De dj speelde vrij éênzijdige muziek en de akoestiek was erbarmelijk. Misschien moeten de boxen eens vervangen worden door nieuwe en grotere. En speel aub ook wat meer rock en wat recentere muziek.Succes!
In Feestzaal De Maekelhoeve hebben wij afgelopen weekend een pracht van een huwelijksfeest gevierd. Iedereen was enorm onder de indruk van de prachtige locatie, decoratie en inrichting! Een topbediening, heerlijk eten en een geweldig leuk dansfeest maakten ons huwelijksfeest onvergetelijk. Dankjewel team Maekelhoeve!
Mooie zaal lekker eten ,vriendelijk personeel ,zeer verzorgd huwelijks feest ,
Prachtige locatie, zeer lekker eten en vriendelijke bediening maar de dj was een domper voor iedereen van onze groep.
De Dinner & Dance formule in de Maekelhoeve komt geen sleet op. Weeral uitverkocht, leuke avond en sfeer, lekker gegeten en gedanst. Gewoon top in zijn genre!
Super gezellig en heel lekker eten!
2e keer naar een Dinner & Dance geweest Leuk concept en zeer populair. Prijs / kwaliteit vind ik 't doenbaar. Eten vond ik deze keer beter dan de vorige keer. Maar 't is en blijft natuurlijk wat grootkeuken. Slecht is 't zeker niet, maar een hoogvlieger evenmin. Niet simpel natuurlijk voor zoveel volk. Grootste minpunt vond ik de DJ / muziek. Plaatjes werden wel erg abrupt van 't één op 't ander gemixt. Dat kan echt beter. Maar als ik 't volk op de dansvloer zag, was dat voor de meerderheid duidelijk geen probleem. Muziek tijdens het eten mag van mij ook wat stiller.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid