facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MADL créations

MADL créations

Info

D’après un dessin ou une photo, nous réalisons avec précision tous vos désirs grâce à un savoir faire hors-pair.

Geschiedenis


D’après un dessin ou une photo, nous réalisons avec précision tous vos désirs grâce à un savoir faire hors-pair.

Onze taak

D’après un dessin ou une photo, nous réalisons avec précision tous vos désirs grâce à un savoir faire hors-pair, en phase avec les dernières tendances et les meilleures techniques de pointe .

Label

Cindy Sauvage cake designer

Producten

lundi ouvert sur rendez- vous
mercredi ouvert pour les anniversaires à thème



"- CREATION DE GÂTEAUX SUR-MESURE- ACADEMIE DE CAKE DESIGN- FORMATIONS EN LIGNELa pétillante et passionnée Cindy Sauvage, fondatrice de MADL-Créations et multiple médaillée d'or au très prestigieux Concours 'Cake International' de Birmingham imagine et crée des gâteaux uniques et réalisés sur-mesure avec des ingrédients de haute qualité, pour tous vos événements.MADL-Créations, c'est également, depuis 2015, une école de Cake Design basée à Harchies Hainaut, BE, ainsi qu'une passion partagée lors de formations données dans le monde entier !Retrouvez également nos formations de Cake Design en ligne sur notre site !"
Adres: rue courbée 36+, 7321 Harchies, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0471353457
moc.liamtoh@slrigocaxet
Stad: Harchies
Route: rue courbée 36+
Postcode: 7321


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MADL  location de salle MADL location de salle 122 meter Vertaald door Google In de top ! Origineel Au top !
Recensies
Ik train graag met MadL Créations. Sinds 5 jaar volg ik 2 masterclasses per jaar met Cindy, ik hou van haar pedagogie, haar advies, haar ideeën en haar knowhow die ze graag doorgeeft! Trouwens, over een paar weken ga ik een privé masterclass doen bij haar thuis in België en ik kan niet wachten! Cake Design evolueert voortdurend en Cindy staat altijd klaar om ons nieuwe technieken te laten zien! Dankjewel.
Ik heb twee trainingen bij Cindy gevolgd, ze is heel professioneel, heel perfectionistisch. Ze zal proberen het beste uit je te halen! Wie beter dan Cindy om de juiste technieken voor het ontwerpen van taarten te leren!!! Het is ter hoogte van onze beroemde Amaury guichon chocolatier. Ik raad 200% aan. Getest en goedgekeurd!!
Ongelofelijk maar waar! Ik vroeg Cindy van MADL CREATION om een ​​buitengewone taart en ze had maar een maand om het te doen en ze bracht me twee buitengewone en grandioze taarten over het thema dinosaurussen met finesse en oog voor detail zoals we ze graag zien in ons Jura-concept. Ik ben extreem veeleisend in wat ik vraag en Cindy slaagde met vlag en wimpel voor de uitdaging en wist RTL TVI te verbazen en de smaakpapillen van onze gasten te bekoren. Ze heeft onze tandartsstoelen, onze dinosaurussen, onze camera's in de vorm van een cake, het rietje van eetbare eieren nagemaakt!!! Naast alle cake die de dinosaurus maakt, is hij de Jurassic Park-film waardig! De creatie van Madl blies ons weg! Gefeliciteerd en nogmaals bedankt dat je ons zo'n passie hebt laten beleven die voldeed aan mijn verwachtingen en ons bedrijf!!! Een miljoen bedankt!
Uitstekende professional, met een enorme creativiteit aangepast aan de verwachtingen van haar meest veeleisende klanten. Alleen positief. Ik was in staat om prestaties op hoog niveau in het echte leven te zien... het is buitengewoon en ik weeg mijn woorden. Goed vervolg voor jou
Madl Créations is, naar mijn mening, een zeer goede taartontwerper. Zijn creativiteit, zijn professionaliteit, zijn nauwgezetheid, zijn gevoel voor detail kennen geen grenzen! Alles wat ze creëert en produceert wordt onder haar vingers een meesterwerk van perfectie. Ze deelt graag haar kennis en pusht je constant om het beste van jezelf te geven. Cindy heeft een enorm hart en is iemand die heel bescheiden is gebleven.
Zeer leuke ervaring die mijn verwachtingen overtrof. Ik kwam voor nieuwe technieken, ik werd niet teleurgesteld. Gedeelde tips, ontmoetingen, goed humeur en... een aangename verrassing dit personage van Madl Creations . Alleen jammer om 230km te moeten reizen om mee te doen door buren te zijn in België. Kom op Cindy, we voegen datums toe bij ons thuis, ik weet zeker dat ze snel vol zullen zijn
We hebben onze grand opening cake gemaakt door Cindy! Hij was geweldig, de gasten waren onder de indruk hij veroorzaakte een sensatie!! We hebben er geen woorden voor, het was zo mooi, origineel, perfect in het imago van het merk!! Hij was knap en goed! We raden Cindy 200% aan, zij zorgde ook voor de service. . Enorm bedankt
Cindy is een zeer vriendelijke en zeer professionele persoon. Ze luistert echt naar haar klanten en doet haar uiterste best om haar klanten tevreden te stellen. Bedankt mijn schoonheid dat je ermee instemde om onze bruidstaart te maken en tot zeer binnenkort.
Madl Créations grenst aan perfectie met taarten die realistischer zijn! Cindy is een geweldige perfectionist die haar knowhow doorgeeft aan anderen zodat zij de taarten van hun dromen kunnen maken! Zeer nauwgezet, de tijd die ze besteedt aan het maken van haar taarten is niet te overzien. De privé trainingen zijn naar mijn mening de beste, omdat ze helemaal voor je is toegewijd en je alles laat zien, tot op de millimeter! En niet alleen wat betreft de taarten, maar ook over het maken van bodems en dragers! Vaak vragen we ons af hoe ze erin slaagt een taart "hangend" of "ondersteboven" of zelfs "naar één kant leunend" te houden! Al deze kleine geheimen die ze met je deelt! Dus als je een passie hebt voor taartontwerp, raad ik je ten zeerste aan om naar haar toe te gaan! U zult absoluut niet teleurgesteld worden! Geloof in mijn ervaring!
Cindy is een uitzonderlijke trainer en een zeer menselijk persoon en is in de loop der jaren een zeer dierbare vriendin geworden. Ze weet je in een paar uur een boost te geven, ze draagt ​​haar knowhow over om je zo veel mogelijk vooruit te helpen. Ze veranderde mijn visie op taartontwerp en de werkwijze radicaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid