facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madaxa Films

Info

Audiovisual Productions.

Geschiedenis

Promovideo's / Aftermovies / Reclame / Reportages / ...





"Belgische cinematograaf gespecialiseerd in huwelijken."
Adres: Van strydoncklaan 3, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 32476627044
Stad: Maldegem
Route: Van strydoncklaan 3
Postcode: 9990


Recensies
Bij het zoeken naar een videograaf kwam ik opeens bij MADAXA FILMS terecht. Na enkele video's van andere huwelijken te bekijken, was ik ervan overtuigd dat ik voor onze huwelijksdag met Matthias wilde samenwerken. Wij hebben hem gevraagd om een kortfilm te maken van onze huwelijksdag en de volledige ceremonie in beeld te brengen. Matthias gaat zeer professioneel te werk, communiceert open en vlot en straalt rust uit. Op de dag zelf heeft hij ons op ons gemak gesteld en hebben we eigenlijk niet vaak gemerkt dat hij er bij was... wat alleen maar positief is, want ik was bang dat de aanwezigheid van een videograaf storend zou zijn. Integendeel!!! Ik kan het iedereen aanraden om Matthias te contacteren en met hem samen te werken. Dankzij Matthias zullen wij altijd kunnen nagenieten van 1 van de mooiste dagen uit ons leven en daar zijn wij hem enorm dankbaar voor!
We hebben voor onze "mooie" dag gekozen om samen te werken met Matthias Himschoot. Vanaf het eerste moment was de klik er met hem. Hij wist precies wat we wilden en voelde perfect aan waar we naartoe wilden op onze speciale dag. De beelden die we tot nu toe hebben mogen ontvangen, overstijgen onze verwachtingen ruimschoots. Creatief, meedenkend in onze gedachten, spontaan, open communicatie...noem het maar op, hij heeft het! Wij zijn zeer blij met onze keuze en kunnen hem enkel maar aanraden, zeker als jullie een onvergetelijke herinnering willen van een van de mooiste dagen uit jullie leven! Thx Matthias !!
Moesten we kunnen zouden we Matthias 10 sterren geven. Na de kennismaking hadden mijn vrouw en ik meteen een goed gevoel bij Matthias, ons buikgevoel liet ons niet in de steek. Communicatie was top, geen loze beloftes! Samengevat, zou ik Madaxa aan iedereen willen aanraden, zelden hebben we ons zo op ons gemak gevoeld op deze spannende dag. Dankzij Matthias kunnen we op ieder moment nagenieten van deze speciale dag, duizend maal dank.
Professioneel en tot in het kleinste detail afgewerkt. Voor zakelijk maar ook prive gelegenheden zoals huwelijken.
Topwerk! Altijd heel fijn samenwerken met Matthias.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid