facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madame Rêve

Madame Rêve

Info

Madame Rêve est une boutique de charme où les hommes et les femmes peuvent laisser libre cours à leurs fantaisies. Lingerie de charmes et accessoires.

Geschiedenis

BOUTIQUE BRUXELLES :

A quelques pas de la place Stéphanie..
20 Chaussée de Charleroi
1060 Saint Gilles

Du Lundi au Samedi, de 11h00 à 18h30.
Tél : 02 539 39 13


BOUTIQUE WATERLOO :

241, Chaussée de Bruxelles
1410 Waterloo

Du Lundi au Samedi, de 11h00 à 18h30.


Envie de vous offrir une évasion sensorielle à travers des univers coquins, sensuels et érotiques ? Dans le concept-store le plus glamour du BW, lingerie sexy raffinée, accessoires chics et rigolos, sex-toys et produits de volupté de qualité... Bienvenue ! Dans un cadre élégant et raffiné, nous vous acceuillons parmi un large éventail de produits dédiés à la sensualité.

La boutique propose une belle sélection de lingerie fine, sophistiquée et affriolante : soutiens-gorge demi seins ou seins nus ( du 85B au 105D ), nuisettes, déshabillés, bodys, guêpières, strings ouverts… La marque Catanzaro y est également bien représentée.

Pour parfaire votre tenue, un large choix de très beaux bas, collants, gants et accessoires chics ou rigolos vous sont proposés. Et pour pimenter vos moments de plaisir, la vaste gamme de sex-toys, d'huiles et bougies de massage, de crèmes comestibles, de bijoux intimes, masques et articles en cuir comblera à coup sûr vos attentes.

A toutes occasions de fêtes, choisissez aussi parmi les jeux, les coffrets plaisirs,... et offrez des cadeaux originaux, surprenants, dans l'air du temps, qui raviront vos proches !




"Madame Rêve "Boutique de charme" propose un grand choix de lingeries sexy et de jouets érotiques. Nos conseillères à l'écoute de vos demandes et attentes vous aideront à trouver votre bonheur au sein de notre charmante petite boutique. Soucieuse du bonheur de chacun et chacune, nous proposons également de nombreuses tenues sexy en grandes tailles. Parking gratuit rue du Gaz à 150 m"
Adres: Chaussée de Bruxelles 241 Brusselsesteenweg 241 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 353 21 56
eb.everemadam@ofni
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Bruxelles 241
Huisnummer: Brusselsesteenweg 241
Postcode: 1410


Openingstijden

Maandag: 11:00-18:30
Dinsdag: 11:00-18:30
Woensdag: 11:00-18:30
Donderdag: 11:00-18:30
Vrijdag: 11:00-18:30
Zaterdag: 11:00-18:30

Recensies
Geweldige winkel, het meisje is echt top, geweldige service en super aardig. Bedankt
We brachten een middag door met een vriend van mij, die gewend is aan charmante winkels. We komen binnen, we beginnen naar de bodysuits te kijken, die we erg mooi vinden, mijn vriendin laat me de prijs zien die een beetje duur was, zodra ze me de prijs laat zien, vertelt de verkoopster ons dat de prijs buiten wordt aangegeven als we vinden het is duur... We vervolgen onze rondleiding door de winkel. Ik kijk naar de items die de verkoopster naar ons staart en commentaar geeft op elke zin die mijn vriend en ik uitwisselen ... we voelen ons echt heel ongemakkelijk, zelfs mijn vriend die al in veel charmante winkels is geweest nee wisten niet meer waar ze heen moesten omdat de sfeer zo benauwd was... Laat klanten de volgende keer vooral op hun gemak kijken, zeker in een winkel van dit type.
Weinig romantisch bezoek. De vitrine was erg leuk. Kom binnen in de winkel, We besluiten een kijkje te nemen. De verkoopster die zichzelf toestaat om naar de gesprekken tussen ons te luisteren, en hierdoor kunnen we reageren in onze discussies. Dat ik het ronduit onbeschoft en gênant vind om me te mengen in discussies met klanten. Zeker in dit soort seksshops. Waar discretie ook gewaardeerd wordt. Je constant geobserveerd voelen tijdens de hele rondleiding door de winkel was super onaangenaam en echt onderdrukkend. De indruk oneerlijke mensen te zijn om stap voor stap naar te kijken. Zelfs geen afscheid bij het verlaten van de winkel. Een verkoopster die ervoor zorgt dat je niet in de winkel wilt blijven of zelfs maar iets wilt kopen. Ondanks dat zijn er mooie artikelen. Gelicentieerde verkoper echt!!!
Geen hallo van de verkoper. Ik maak een foto van de verschillende accessoires op het display om erachter te komen wat mijn vriend hem zou plezieren. Er wordt tegen me geschreeuwd omdat ik geen foto kan maken… onaangenaam welkom.
Zeer goed adres. De winkel is gastvrij maar discreet en biedt een breed scala aan keuzes voor een fatsoenlijke prijs. De verkoopster is vriendelijk en wil je graag helpen. Je voelt je niet beoordeeld, wat niet altijd het geval is in dit soort winkels. Kortom, ik raad het aan en zal terugkeren. Bewerken: het is gedaan ah ah, en dus was het de eerste verkoopster die bijzonder aardig was
Hoewel de prijzen laag zijn voor het gebied en de kwaliteit van het product, een zeer slechte ervaring! Ik ging er op een zaterdag heen met mijn partner en keek naar twee bh-maten totdat ik te horen kreeg dat "het niet de moeite waard is om ergens anders te zoeken, een bh-maat hebben we er maar één." Ten eerste, omdat ik niet zeker ben van mijn bh-maat, neem ik de vrijheid om te kijken. Ten tweede, als ik mijn vriendin wil zoeken, wie verbiedt me dan? Ten derde, misschien wil ik gewoon kijken naar de modellen die de winkel heeft. En nummer vier, ik vind het vernederend om zo met een cliënt te praten en haar tegelijkertijd te verliezen. Ik was niet van plan alles te plunderen, wat heb je aan zulk mooi ondergoed als je er niet naar kijkt? Echt teleurgesteld en geïrriteerd.
Aangename omgeving, gedistingeerde manager en uitstekende, vrij dure keuze.
Warm welkom, professionele en attente verkoper! Ik raad aan, ik zeg ja mevrouw!
Ik heb een ster geplaatst omdat nul niet beschikbaar is Vreselijke ontvangst, Oordeel van een afschuwelijke klant Als je 60 jaar bent kun je daar terecht anders ga je gang want we nemen je niet serieus
Geweldige winkel, geweldige sfeer! De verkoopster is erg aardig en geeft graag advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid