facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madame Poulette

Madame Poulette

Info

Van in de wei tot op uw bord.
Kom uw kippetje afhalen met een beetje brood, patatjes, sla en sausjes.



"Versmarkt met een bijzonder ruim aanbod aan vlees, groenten, kaas, salades, enzovoort. Een paradijsje voor foodies."
Adres: Albert I laan 17, 8630 Veurne
Stad: Veurne
Route: Albert I laan 17
Postcode: 8630



op zoek naar gerelateerd: madame poulet cronje, beste gegrilde kip den haag, monsieur poulet haarlem, gegrilde kip den haag centrum, madame poulet bestellen, lekkerste kip den haag, deliveroo madame poulet, monsieur poulet cronje
Recensies
Een heerlijk vis en vleesbuffet gehad. Heel mooi geprensenteerd en alles kraakvers!!Proficiat. .was zeer verzorgd. TOPPIE!!!
Al jaren lang gaan we naar Delva. Nu al de 4e keer dat er iets echt niet goed is zoals zure hespenworst, italiaanse ham met erge visgeur, zure vleessalade…je betaalt dan zoveel en krijgt iets mee dat gewoonweg zuur is of stinkt. Rechtuit de vuilnisbak in… vooral als het al van vooraf is afgesneden is de kans groter op zuurte.
Mooie winkel, vlees ligt er appetijtelijk bij en veel keuze. Maar ik moet een sterretje aftrekken. Ik kocht varkenswangentjes, maar die waren niet opgekuist, het kwam zo uit luchtledige verpakking. 2,060 kg en ik had 290 gr. afval. Dat vond echt jammer.
3 grote broodjes en 1 half broodje da's 3 x grote + 1x grote op het kasticket blijkbaar. Natuurlijk is het aan m'n echtgenote om dat te controleren aan de kassa. Is dan weer ik die er op let als we ze al aan het opeten zijn... typisch
TOP. Alles is vers. Goede service. Ticket klopte eens niet, werd onmiddellijk aangepast. Veel verschillende dagschotels. Ruim aanbod kip te verkrijgen wat niet altijd het geval is in een gewone slagerij. Mooi assortiment streekproducten en lokale producten. Aangenaam winkelen.
We gaan al jaren ons vlees halen voor de diepvries en t is altijd dik in orde en vriendelijke bediening
Propere winkel, ruime keuze, vriendelijk personeel
Wow! Indrukwekkend! Lekkere broodjes en alles ziet er supervers uit
Zeer goed kwaliteit vleeswaren
Vandaag bressekip met groenten en aardappelen daar gekocht, rechtuit slecht en men verkoopt dat dan aan 8,95 euro. Men zou beter eens een kijkje nemen bij hun concurrentie in Veurne en omstreken. Het was de tweede keer dat ik daar kwam, de 1ste keer was er ook iets niet goed, wat ik vandaag gegeten heb was rommel, wie dat dat klaar maakt en durft te verkopen aan die prijs, mij zien ze daar niet meer, 0/10 gebuisd !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid