facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madame-hu

Madame-hu
Adres: Westendestraat, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: 0475756054
Stad: Koksijde
Route: Westendestraat
Postcode: 8670


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Westhoek Jewels & Watches De Westhoek Jewels & Watches 204 meter Ik heb hier recent een horloge gekocht en ben hier nog steeds super tevreden over. Su...
Watch Us Koksijde Watch Us Koksijde 358 meter Vriendelijke mensen
Recensies
Vriendelijke bediening in meerdere talen. Zeer mooie juwelen, zowel import als gemaakt door de eigenares. Maar wel heel moeilijk om uit zo'n uitgebreid assortiment te kiezen : Er komen geregeld nieuwe spulletjes bij, dus een bezoekje per maand kan geen kwaad. Ben er al tientallen keren geweest en er is altijd een gemoedelijke sfeer en de eigenaars zijn zeer sympathiek. Een aanrader voor iedereen die de toeristische rommel wil vermijden en uniek uit de hoek wil komen.
Prachtige en vooral unieke juwelen! Hele fijne mensen en zalige muziek!
Zo'n fantastische winkel! Jaarlijkse traditie!
Best bewaarde geheim van Koksijde
Een erg leuke plek om te verwennen. Mooie originele en gevarieerde stukken.. ..vriendelijke ontvangst door de heer en mevrouw.
Schitterende, originele, stijlvolle sieraden, met Aziatische weerklank voor velen. Eigenzinnige managers, erg behulpzaam. Ga er eens kijken, het is erg leuk.
Zeer leuke winkel in Aziatische stijl met mooie sieraden tegen lage prijzen
Een warm welkom en een prachtige collectie juwelen tegen zeer betaalbare prijzen
ik hoop je snel te zien
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid