facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madame Cocotte

Madame Cocotte
Adres: koekuitweg, 8890 Moorslede
Telefoonnummer: +32475459677
Stad: Moorslede
Route: koekuitweg
Postcode: 8890



op zoek naar gerelateerd: Madame Cocotte review, Koekuitweg Moorslede, Koekuitweg 2 Moorslede, koekuitweg 4, 8890 moorslede, Feestzaal Moorsele, Schuur huren feest West-Vlaanderen, Feestzaal West-Vlaanderen, Goedkope feestzaal West-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Geka Catering - Geka kaas bvba Geka Catering - Geka kaas bvba 1 km Lekker maar lang wachten
FEST catering FEST catering 6 km ° kaasplanken ° broodjesmanden ° tapasplanken ° wrapplanken ° koude schotels ° ontbij...
Recensies
Wij hebben hier onze trouw gedaan, alles dik in orde! We hebben er echt volledig kunnen van genieten. Heel leuke sfeer, echt gezellig, zeer aangenaam personeel en zeer lekker! Wij hadden er niets op aan te merken!
Leuke locatie, midden tussen de velden. Vlotte en vriendelijke bediening, de drank werd snel bijgevuld, lekker eten. Niet goedkoop. Maar ideaal voor personeelsfeesten met teambuilding of een trouwfeest. Alleen jammer dat het danszaaltjeschuur niet bij de tent ligt. De schuur is ook minder praktisch voor mensen in rolstoel door trapjes, hoogteverschillen. Wij hebben alvast een geslaagd personeelsfeestje achter de rug.
Héél mooie locatie op verschillende plaatse gelocaliseerd. De hapjes bij de receptie waren super lekker bereid, jammer van het diner. Het vlees was ni te eten door het vele vet. Wel 5 sterren voor de locatie.
In één woord: WAUW! Een unieke sfeer, lekker eten en zeer vriendelijke bediening. Een klein minpunt: het is niet zo veilig met fijne hakken, ik zat verschillende keren vast tussen de spleten van de plankenvloer.
Een fantastische huwelijksfeest gehad, alles was geregeld, een zorgeloze avond mogen beleven. De bediening was uitstekend, eten was super lekker, met als uitschieter het eigengekweekte varkensvlees, en een locatie om u tegen te zeggen. Een aanrader.
Super leuke en mooie locatie. Heel vriendelijk personeel.
Was super .hele lekkere hapjes gegeten .mooi gedaan voor feest.heel vriendelijke bediening
Vriendelijk zeer lekker hapjes alles was verzorgd tot in de puntjes.
Op en top! Een prachtig huwelijksfeest gehad! De dag zelf ons van niets moeten aantrekken, alles werd voor ons geregeld! Super leuk concept, goed gegeten... nog steeds veel positieve reacties op ons feest bij jullie! Verliefd op deze plek!
Voor een toffe feeste moet je hier zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid