facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Madam Kroket

Madam Kroket
"Madam kroket ... Zó vers, zó kwalitatief, zó lekker ! We zijn een kleine zaak die het levenslicht zag in 2016, onze atelier is gesitueerd in Oostende. Het begon met een assortiment van 7 verschillende kroketten, ondertussen stellen we al meer dan 15 verschillende. In 2019 werden we erkend als artisanaal product. Onze producten bevatten geen bewaarmiddelen, gelatine noch kleurstoffen. De garnalen worden lokaal van Oostendse vissersboten aangekocht en handgepeld. Onze slogan, “…Vers kwalitatief en natuurlijk product gemaakt met liefde…”"
Adres: Nieuwstraat 25 , Oostende 8400, BE
Telefoonnummer: 0498 39 67 17
Stad: Oostende
Route: Nieuwstraat 25
Postcode: 8400


Openingstijden

Woensdag: 09:00-19:00
Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-19:00
Zaterdag: 09:00-19:00
Zondag: 09:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuwstraat 25 Oostende, Madam Kroket Oostende openingsuren, Madam Kroket menu, Madam Kroket Knokke, Madam Kroket Brugge, Madam Kroket Tripadvisor, Artisanale kroketten Gent, Ambachtelijke kroketten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Piémonté Piémonté 378 meter Super super super lekker. Voor eindejaar Italiaans in huis gehaald. De beste keuze di...
Recensies
De kroketten waren lekker, maar vind het ergens spijtig dat ze geen niveautje hoger gemikt heeft qua interieur. Het is meer frituurgehalte en voor mijn part niet zo gezellig ingericht om er ter plaatse te eten..,koel, groot en zeer luide muziek, Ook bij de wijn,die je er kan nuttigen krijg je plastieken bekertjes wat helemaal niet smaakvol is en de wijn een groot stuk teniet doet..Ik had het anders verwacht.
Vroeger goede ervaringen gehad maar nu op de nieuwe locatie een zware tegenvaller. Kaaskroket veel te donker gebakken en de vulling was geschift en weinig kaassmaak. Zie foto. Stond in mijn top 3 maar vandaag was het beneden alle niveau
Lekkere, verse en artisanale kroketten. Zowel om mee te nemen naar huis of vanaf 11.30 bakken ze ook te plaatse! Zag ook dat ze glutenvrije garnaalkroketten verkopen, voor sommige belangrijk. Bediening is zeer vriendelijk.
Wauw! Overheerlijke kroketten! Wij komen hier zeker terug. Het enige minpuntje is dat er misschien een ander systeem gevonden mag worden om je bestelling te ontvangen. Het ene scherm werkte niet waardoor de mensen niet door hadden wanneer hun bestelling klaar was. Mensen waren dan ook niet aan het opletten wanneer er in de zaal hun nummer geroepen werd waardoor dit voor het personeel niet zo praktisch zal geweest zijn. Misschien met zo van die bakjes werken die trillen? Voor de rest niets op aan te merken, wij komen zeker terug.
De zaak was binnen heel vervuild. De tafels zaten onder de vetvlekken, de grond en zetels lagen vol met peterselie. Het eten was lekker maar zeker geen 5 euro per kroket waard. In de garnaalkroketten waren en amper garnalen te bespeuren. Daarbij was het ook niet simpel om de kroket op een kartonnen bord en houten vork te eten. De aardappelen waren wel zeer lekker.
Geprobeerd en helaas dik tegengevallen. Heel vette kroketten, garnaalkroketten zonder garnalen, krabkroket zonder smaak, kreeftkroket had ik ook beter verwacht. Slaatje dat we erbij genomen hadden was ver van vers! Frituur niveau is zelfs nog beter. In de omgeving zijn er veel betere te vinden in een gezelligere setting, waar je echt bestek krijgt en geen wegwerpbrol.
Tijdens een fietstocht even een snelle hap zoeken in Oostende. Toevallig ik de buurt van Madam Kroket. Ik herinnerde mij de review van Luc Bellings van een tijd geleden die er enorm enthousiast over was. Het was dus snel beslist waar we gingen eten. Ik moet zeggen dat het, de lovende review van de sterrenchef in het achterhoofd, een beetje tegenviel. De garnaalkroket was zeer lekker. De kaaskroket kon niet overtuigen, weinig smaak en nogal een vreemde tekstuur. Al bij al wel goed, maar geen waauw ervaring zoals verwacht.
Wat hadden we hier meer van verwacht. Kaas- en garnaalkroketten op ons eerste bord koud! De peterselie was dan weer warm! Zonder probleem onze kroketten terug gegeven, dan warme gekregen op hetzelfde bord maar dan was de gefrituurde peterselie koud en dus vettig. En dan waren de kroketjes nog niet lekker ook, geen lopende zachte vulling maar een vaste inhoud! Zeer spijtig!
Start vanaf hier je dag in Oostende en hij kan niet meer stuk.
Slechte eenmalige ervaring. De vier soorten hadden een vulling met een smaakje van.....?. Vooral de garnaalkroketten waren echte afknappers ,hoe durft men dit garnaalkroketten noemen, dit is een echte afbreuk van onze kustspecialiteit.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Madam Kroket met het openbaar vervoer


Oostende Visserskaai 90 meter
1
81
Oostende Kapucijnenkerk 170 meter
Oostende Vissersplein 170 meter
Oostende Centrum 180 meter
Oostende Ooststraat 230 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid