facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Machineland

Machineland

Info

Machineland verkoopt, onderhoudt en herstelt machines voor tuin, park, bos en reiniging met een passie voor tuin en techniek.

Geschiedenis

Het grootste aanbod
Als gespecialiseerde zaak in machines voor tuin, park, bos en reiniging kunnen wij u wellicht het ruimste aanbod merken en types aanbieden uit de regio. Waar anders kiest u uit meer dan 32 gekende merken aan gras- en zitmaaiers, haagscharen, hakselaars, trimmers,.. enz.

Heeft u slechts een beperkte gazon af te rijden of haag te snoeien ? Of moet u grote gazonoppervlakten, een weide of bos onderhouden? Wij hebben de juiste machines voor u klaarstaan.

De scherpste prijs
Hortima biedt u kwaliteit aan een zeer scherpe prijs, die tijdens onze actiedagen nog scherper wordt! Hou dus zeker je brievenbus in de gaten voor onze actiefolder of raadpleeg onze site voor komende acties.

Vakkundig advies
Als u bij het rondkijken in onze 600 m² showroom advies en raad nodig heeft, dan staat onze tuinadviseur voor u klaar. Zijn grondige kennis zal u helpen bij het kiezen van het juiste toestel dat voldoet aan de specifieke behoefte van uw tuinonderhoud.

Vakkundige herstelling
Is uw tuinmachine aan herstelling toe of dienen de snijmessen te worden vervangen ? U kan steeds rekenen op onze gekwalificeerde technische ploeg om uw machine in de kortst mogelijk tijd opnieuw ‘gebruiksklaar’ te maken. Op deze site kan u trouwens uw ‘herstellingsaanvraag’ reeds indienen en kan u ook de status van uw herstelling volgen.

Bezoek onze vestigingen in Ekeren, Sint-Niklaas of Lochristi.



"Machineland verkoopt, onderhoudt en herstelt machines voor tuin, park, bos en reiniging"
Adres:
Telefoonnummer: 03 646 22 88
Stad: Ekeren



op zoek naar gerelateerd: Machineland Eyckerman Ekeren openingstijden, Machineland review, Machineland Van de Poel, MotorLand, Tuinmachines in de buurt, Eyckermans Brasschaat, Heynssens, Honda EU22I Machineland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D.V cleaner D.V cleaner 2 km Dat roze product voor meubels is goe. Ruikt ner bloemen.
FUTUR Conceptstore FUTUR Conceptstore 3 km Vriendelijk dame die mij direct geholpen heeft om een kadootje uit te zoeken. Zeer ui...
Pvd verlichting Pvd verlichting 3 km Super goede service, goed advies. De uiteindelijke levering heeft wat op zich laten w...
"de Fotoshop" 3 km Zeer professionele foto's maar een zeer aangename omgangsteer. Ben zelf enorm camera ...
Recensies
Degelijke uitleg over het aangekochte goed, voor- en nadelen worden meegegeven. De keuze blijft bij de klant. Zelfs een demonstratie er bij.
Prijs kwaliteit! In Schoten moet je naar buurgemeenten gaan voor een professioneel advies. Deze zaak hanteert soepele openingsuren.
Professioneel advies, top service, steeds goede communicatie en niet verlegen om iets extra te doen.
Altijd super goed.
Enkel goede comentaar voor deze zaak. Vriendelijk en behulpzaam personeel, zoeken steeds mee voor de beste oplossing. Ook afterservice en herstellingen gebeuren hier als de beste!
Bedankt voor het mee zoeken naar een oplossing voor mijn maairobot van Viking. Ik had al lang een nieuwe gekocht, maar jullie voorstel was veel beter. Vriendelijke bediening, zowel telefonisch als in de winkel. Ekeren - Sint-Niklaas
Je kan er altijd op rekenen . Ronnie in naam van Royal Greys
Zeer goede service bij aankoop van houtversnipperaar. Zeer goede service bij het herstellen van mijn grasmachine. Ik kan niets anders zeggen dat de klant in de watten wordt gelegd.
Vriendelijk bediend. Creatieve oplossing gegeven voor onze 30 jarige bosmaaier van STIHLL. Wij kunnen voort. Hier kunnen ze ook kettingzaagkettingen op maat maken.
Zeer goede winkel voor alle tuinmachines zowel voor aankoop, onderhoud en zeker niet te vergeten de schitterende verhuur. Altijd vriendelijk, zeer duidelijke informatie, snel en correct geholpen door personen met heel veel kennis en ervaring. Voor de huur van machines kan je geen beter bedrijf vinden in de ruime omgeving.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Machineland met het openbaar vervoer


Ekeren Sint-Michielscollege 130 meter
650
659
670
Brasschaat Sint-Michielscollege 150 meter
640
650
659
670
Ekeren Beekstraat 290 meter
650
659
670
Brasschaat Beekstraat 320 meter
640
650
659
670

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid