facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Macaoli

Macaoli

Info

Macarons, Chocolats, Confiseries.

Geschiedenis

J'ai créé "Les Mac à Oli"® afin de pouvoir développer ma gamme de produits suivant les valeurs qui me sont chères. Je mets donc un point d'honneur à travailler mes recettes de manière artisanale et avec un tour de main hérité des plus grands.
A ce jour, il y a 1 Magasin officiel et plusieurs revendeurs de nos produits en Belgique, Espagne et Luxembourg.

Adres: Rue de Bruxelles 19, 1470 Vieux-Genappe, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3267856204
Stad: Vieux-Genappe
Route: Rue de Bruxelles 19
Postcode: 1470


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Une page de Perles Une page de Perles 271 meter Venez découvrir notre magasin situé dans la cour d' une ancienne ferme.Prenez un peu ...
Recensies
Les Mac à Oli, een essentieel adres voor bitterkoekjes, maar niet alleen! Zoek niet verder, zodra je door de deur loopt, ruik je de geur van chocolade waardoor je alles wilt proeven. De ontvangst met een glimlach, het personeel zeer attent maar de MUST, alles is ambachtelijk. Aanpasbare bitterkoekjes en ze zijn gewoon WAW, de hele familie en vrienden schreeuwen erom.
Les Mac à Oli is een essentieel adres in de regio voor pralines en bitterkoekjes. Vergeet de bekende merken. Hier is het ambachtelijk, de 'keuken' is zichtbaar en wordt echt gebruikt. Of het nu voor een gelegenheid of voor de lol is, u zult zijn prestaties waarderen. Je zou kunnen verwijten dat er geen gigantische keuze is maar het is juist het bewijs dat het ambachtelijk is… De piramides van bitterkoekjes aanpasbaar en de adventskalender met pralines zijn... EEN GASTRONOMISCHE KILLER.
Een echte Artisan van chocolade en vooral Macaron. Hier is geen plaats voor het industriële. De werkplaats is zichtbaar net achter de toonbank en alle goede parfums tijdens het confectioneren vullen de winkel. Als je van foie gras houdt, mis dan de bitterkoekjesversie aan het einde van het jaar niet, het is een moordenaar! Maar het is essentieel om een ​​bestelling te plaatsen, want er zal niet genoeg zijn voor iedereen!
Uitzonderlijke bitterkoekjes! Je zult niet teleurgesteld zijn...
Het is heel vriendelijk dat ik een doos bitterkoekjes heb ontvangen en ik moet toegeven dat ze heerlijk zijn! Ik raad deze winkel aan en bovendien met hele toffe en vriendelijke mensen!
De lekkerste bitterkoekjes die ik heb mogen proeven, in vergelijking met andere gerenommeerde banketbakkers ;- 1e telefonisch contact onlangs: vriendelijkheid en een glimlach in de stem van de dame met wie ik contact had. Ik zal uw producten promoten door ze aan vrienden voor te stellen.
Hallo, ik wilde je persoonlijk bedanken voor de dozen met bitterkoekjes die je vandaag naar het bezorgblok van Delta hebt gestuurd. De activiteit was erg intens en zelfs als ik niet de kans heb gehad om het te proeven, wil ik je laten weten dat je aandacht ons hart op dit specifieke moment heeft verwarmd. Nogmaals bedankt Dr Bongiorno
Service aan de top en de bitterkoekjes zijn te goed. Een beetje teleurgesteld dat de bitterkoekjes met kersen en oranjebloesem nooit beschikbaar zijn als ik...
Ik was op zoek naar bitterkoekjes voor een vriend en omdat het mijn schattige zonde is, kon ik het niet laten en ik moet zeggen dat ik niet teleurgesteld ben Bitterkoekjes zijn een genot ??
Gepassioneerde vakman, weet en weet zijn product van kwaliteit! te verkopen, bedrukking mogelijk vanaf 20 min.!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid