facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maboel In 't Gildenhuis

Adres: Laurens de Metsstraat 21 , Zottegem 9620, BE
Telefoonnummer: 0492 08 63 85
Stad: Zottegem
Route: Laurens de Metsstraat 21
Postcode: 9620



op zoek naar gerelateerd: Maboel betekenis, Restaurant Zottegem, Taverne Egmont Zottegem, Restaurants in de buurt, Snack Zottegem, Fidoel openingstijden, Steak restaurant Zottegem, Pachthuis Zottegem Tripadvisor
Recensies
Super gezellig café met een vriendelijke uitbaatster. Aanrader om eens te passeren.
Magnifiek! Gezellig en heerlijk!Eten: 5/5
Mooi klassiek interieur. Authentieke sfeer. Vriendelijke vlotte mensen. Uitgebreide drankenkaart. Gewoon lekker eten in een mooie café. Ruime parking aan het café.
Zeker een aanrader! Eten uitmuntend. Beste chili carne ooit gegeten.Eten: 5/5
Heerlijk en gezllige bistro/cafe top uitbaters ookEten: 4/5
Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening!Eten: 5/5
Zeer lekker gegeten! Wij hadden een Vietnamese noedelsalade, balletjes in tomatensaus, Chili con carne en Thaise curry. Stuk voor stuk om de vingers bij af te lekken! Met betere frieten dan in de frituur! Zeer schappelijk van prijs. Super fijne bediening! Ik zou hier zo terug komen en niet twijfelen als je in Zottegem bent!
Aangenaam verrast. Beperkte kaart maar heerlijke chicken tikka masala gegeten. De frietjes waren ook lekker van een tafelgenoot. We moesten toevallig in Zottegem zijn en deze plaats ontdekt via Google. Aan de buitenkant zouden we niet spontaan naar binnen lopen, maar het spreekwoord zegt: don't judge a book by its cover. Ik kan het meer dan aanraden.
Het eten was super lekker en origineel! Het zijn grote porties waar de gemiddelde persoon meer dan genoeg mee heeft. De frietjes waren hemels, de lekkerste frietjes dat ik al gekregen heb op restaurant!! Zeker een aanrader wanneer je in Zottegem bent!
Sfeervol café . Alles heel netjes, met extra aandacht voor uw glas. Ruim aanbod van bieren, en ook een kaart met snacks die heel verzorgd zijn en normaal geprijsd. Wel even wachten op drukke momenten zoals de vrijdagavond, maar het wachten waard. Ruime parkeergelegenheid zowel achteraan iets minder verlicht als de straatkant goed verlicht.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Maboel In 't Gildenhuis.

Zottegem bars

openingstijden, locatie, vervoer. Laurens de Metsstraat 21 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Maboel In 't Gildenhuis adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Maboel In 't Gildenhuis. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Maboel In 't Gildenhuis delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Falstaff Falstaff 323 meter Gezellig café zeer vriendelijke ontvangst van Carine en Edwin met mooie muziek en l...
Buyse/D. Buyse/D. 2 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid