facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maarten technics

Maarten technics

Info

Maarten Technics, staat in voor installatie's van verwarmings & sanitaire installaties & ventilatie. voor zowel nieuwbouw als renovatie.



"Maarten Technics in Lembeke, Oost-Vlaanderen, levert vakwerk in installatie, onderhoud, herstellingen en service aan verwarmingssystemen en sanitaire installaties. Wij plaatsen duurzame sanitaire artikelen en cv-ketels, waarmee u energie en geld bespaart. U kunt ook een beroep op ons doen voor een volledige badkamerrenovatie of een totaalverbouwing van a tot z, inclusief energiezuinig ventilatiesysteem. We bieden al tien jaar vakmanschap en persoonlijke service voor een correcte prijs.Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!"
Adres: eeklostraat 63, 9971 Lembeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0499/48.56.68
Stad: Lembeke
Route: eeklostraat 63
Postcode: 9971


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 00:00
Dinsdag: 00:00 - 00:00
Woensdag: 00:00 - 00:00
Donderdag: 00:00 - 00:00
Vrijdag: 00:00 - 00:00
Zaterdag: 00:00 - 00:00

Recensies
Slechte ervaring mee stuurt telkens zijn kat moest bij ons een badkraan plaatsen maar kwam telkens niet opdagen hebben 4 avonden zitten wachten denk dat er betere en betrouwbaarder sanitaire mensen zijn
2 keer echt dringend een sanitair nodig gehad en 2 keer stond hij klaar. Netjes gemaakt en nieuwe mooie kwaliteitskraan. Topservice!
Mooi en verzorgd werk Maarten heel tevreden proficiat!
Heb Maarten als onderaannemer voor badkamer renovaties ,en alles loopt vlotjes .Ook wat belangrijk is voor mij ,gewone jongen met de beide voetjes op de grond en eerlijk .
Snelle en goede service
Bedankt voor de goede service! We zijn zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid