facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M vastgoed

M vastgoed

Info

m vastgoed biedt u een verscheidenheid van woningen aan waaronder vernieuwbouwwoningen, nieuwbouwwoningen, renovatiewoningen met tal van mogelijkheden.

Geschiedenis

m vastgoed biedt u een verscheidenheid van woningen aan waaronder vernieuwbouwwoningen, nieuwbouwwoningen, renovatiewoningen met tal van mogelijkheden alsook het betere vastgoedaanbod in uw regio!


m renovatie: wij begeleiden u bij uw renovatie naar eigen wens en budget!


Contacteer ons voor meer info of een bezoek!



"M vastgoed biedt u het betere vastgoed aan in de regio waaronder zowel instapklare gezinswoningen, nieuwbouwwoningen als renovatiewoningen met tal van mogelijkheden waar wij u ook graag in begeleiden.Door jarenlange ervaring weten wij hoe wij het beste uit uw pand kunnen halen. Dit resulteert in een vlotte verkoop. M vastgoed bemiddelt jaarlijks in bijna 400 transacties! Wij beseffen dat vastgoed op de eerste plaats over mensen gaat. Daarom kan u eerst en vooral rekenen op een luisterend oor. Alleen op die manier kunnen wij u het beste adviseren. Bij ons kan u rekenen op een dynamische aanpak die werkt, optimale verkoopkansen creëren en een succesvolle verkoopstrategie nastreven zodoende vlot het gewenste resultaat wordt behaald."
Adres: Heuleplaats 16, 8501 Heule
Telefoonnummer: 3256190100
Stad: Heule
Route: Heuleplaats 16
Postcode: 8501



op zoek naar gerelateerd: M VASTGOED te huur, M vastgoed te koop Heule, M vastgoed gold, M VASTGOED te koop Izegem, M VASTGOED te koop Geluwe, Vastgoed te koop Kortrijk, Huizen te koop Kuurne Kortrijk Lendelede Heule, M vastgoed te koop deerlijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
M-Gold M-Gold 0 meter m.gold begeleidt je verkoop of aankoop van luxepanden, penthouses, exclusieve domeine...
KEY-STONE KEY-STONE 1 km KeyStone is dé schakel tussen koper en projectontwikkelaar en dit met totaalvisie.
Recensies
Initieel wilde ik direct zelf verkopen. Geen gedoe met kijkdagen enzovoort.... Via via met Kevin in contact gekomen. Kevin was onmiddellijk eerlijk dat we via direct verkocht onszelf financieel tekort zouden doen. De verkoopprijs dat ik in mijn gedachten had kwam zelf ter sprake. Elke andere investeerder had die dag onze woning gekocht. Kevin niet... dit zegt meer dan genoeg. M-vastgoed maakt meer dan dromen waar!!! Ook de aangestelde makelaar Arne was top!!!
Geen enkel moeite gedaan in 4 maanden om het huis te verkopen. Één keer de verkoper gezien tijdens het tekenen van het contract en voor de rest niets meer. We wachten al 4 maanden voor een sticker voor onze hangar, antwoord van de verkoper is dat dit nog niet besteld is. De verkoper beloofde ons huis op Facebook te zetten, na meerdere berichten werd dit gedaan in de late avond. 22:00. Geen aanrader voor het verkopen van jullie west vlaamse vastgoed !!
Zeer enthousiast en professioneel team en alles tot in de puntjes geregeld. M vastgoed gaat nauwkeurig tewerk en ze vinden de juiste kandidaten om met een vlotte verkoop te eindigen. Uiterst tevreden van hun super service, echt een aanrader. Onze woning werd snel en voor de correcte prijs verkocht. Bedankt M vastgoed team!
Beste team Mvastgoed, We hebben al een paar keer samen gewerkt en alles verliep altijd correct en vlot. Perfecte samenwerking, goede aankoop en vlotte verkopen! Echte aanrader voor wie zijn eigendom wenst te verkopen! Bedankt voor alles. Kevin en Toby
Zeer tevreden over onze samenwerking met M-vastgoed. Alle afspraken zijn nagekomen. Zeer goede communicatie en opvolging van alle vragen. Hebben steeds een goed gevoel met de verkoper « Renaat » die ons steeds het vertrouwen gaf in de verkoop van ons Appartement.
M Vastgoed het vertrouwen geven om jouw woning te verkopen is een heel goed idee. De medewerkers zijn zeer professioneel wat bij ons heeft bijgedragen tot een vlotte verkoop reeds bij de eerste verkoopdag verkocht. Correcte administratie en communicatie. Beuselinck Beernem
We geven zeker 5, 10 of 1000 sterren. Je werk was erg goed. Als buitenlander is communicatie soms moeilijk en soms niet gemakkelijk. Je hebt ons meerdere keren geholpen, met veel geduld en soms buiten je werkuren, ons gerustgesteld en verschillende mogelijkheden latend. Heel erg bedankt dat je ons de hoop niet hebt laten verliezen Je bent uitstekend in wat je doet Nog een keer erg bedankt Claudio Nunes Mattos en Familie
Vandaag op de kijkdag is ons huis verkocht dankzij Preben Declerck. MVastgoed is een aanrader voor iedereen die zijn eigendom wilt verkopen! Nogmaals bedankt voor de vlotte samenwerking en voor alle hulp die we hebben gekregen. Mvg Ken Reunes
Aankoop en verkoop is supervlot verlopen via Mvastgoed en makelaar Kevin Declercq. Blij met onze nieuwe start. Bedankt voor alles!
Onze woning is verkocht na 3de bezoek in amper 10 dagen !!! Heel professionele aanpak met dank aan Preben Decleck !!! Jonge gast van 22 j vol passie en enthousiasme voor zijn vak !!! Preben , u mag ons zeker toevoegen aan de lijst van " tevreden klanten " . M vastgoed is zeker een aanrader !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar M vastgoed met het openbaar vervoer


Heule Markt 80 meter
4
60
62
Heule Markt 80 meter
4
60
62
Heule Cinema 310 meter
4
60
Heule Albrecht Rodenbachlaan 320 meter
Heule Oudstrijderslaan 370 meter
62

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid