facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M-rent Springkastelen

M-rent Springkastelen

Info

Feestje? Communie? Verjaardag? Lentefeest?

--- Springkasteel huren? ---



"Bij Jump For Joy verhuren we springkastelen voor jouw feest of evenement. Onze springkastelen zijn een beleving voor elk kind! Wij engageren ons om alles veilig, proper, kwalitatief en stipt bij u af te leveren, op te zetten en weer af te breken.Bij ons kan je terecht voor:- springkasteel verjaardagsfeest- springkasteel communie- springkasteel trouwfeest- springkasteel lentefeest- springkasteel bedrijfsfeest- springkasteel teambuilding- springkasteel evenement- en meer!"
Adres: Vlamingstraat 58, 9980 Sint-Laureins
Telefoonnummer: 0475418393
Stad: Sint-Laureins
Route: Vlamingstraat 58
Postcode: 9980


Recensies
Ik ben zeer tevreden over Jump For Joy! Zijn zeer vriendelijke jongens en indien vragen mag je hen altijd contacteren! Ik huur al enkele jaren een springkasteel en altijd zeer tevreden over! Ook ruime keuze uit springkastelen!
Onze kindjes waren zeer gelukkig. Ook zeer vriendelijk, plaatsing en afhaling vlot gebeurd. Prijs voor een weekend top. Wij zullen zeker nog eens bij jullie een springkasteel huren.
Wij huurden een hindernisbaan bij Jump for Joy voor het lentefeest van onze zoon. De service was top, communicatie via mail ging vlot en prijs-kwaliteit zeer scherp! Zeker voor herhaling vatbaar!
Wij zijn zeer tevreden van Jump For Joy. De communicatie verloopt heel vlot en correct. Er is een ruim assortiment van springkastelen. Onze dochter en haar vriendinnetjes hebben een leuke namiddag gehad. Ook de plaatsing en het opruimen van het springkasteel gebeurde vlot.
Ik kan niks verkeerd zeggen. Toppers zijn het, communicatie top, kwaliteit/prijs TOP, zeer vriendelijk en behulpzaam. Sprinkasteel ook in superstaat, wij houden jullie zeker in gedachten bij een volgend evenement en maak in alle vertrouwen graag reclame.
Het was een onvergetelijke dag met het springkasteel en de voetbal dart op mijn zoon zijn lentefeest. Super prijs/kwaliteit en vlotte communicatie. We contacteren zeker opnieuw voor een volgend evenement.
Al meerdere keren een springkasteel besteld. Snel antwoord via mail. Correcte bezorging fijn dat hij een duidelijk richtuur geeft. Springkasteel zelf is steeds proper. Verlengkabels worden meegebracht alsook een valmat uitgang glijbaan. Betaling kan via Payconiq. Goede service! Wij blijven ook in de toekomst een beroep doen op Maarten.
Omdat het geregend had , moesten we 50 euro bij betalen. Blijkbaar zijn de prijzen in het zwart want een factuur of bon krijg je niet. Nochtans hadden we dat nodig om subsidies te krijgen. Vreemd
Zeer tevreden over zowel de service als het materiaal zelf! Top!
Zeer tevreden van het springkasteel zelf en van de goede communicatie en service voor en na ! Zeker een aanrader om bij " JUMP FOR JOY" bij Maarten een springkasteel te huren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid