facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M. Moret - Gifts & Gadgets

M. Moret - Gifts & Gadgets
"Bij M. Moret vind je leuke geschenken en gadgets voor thuis en daarbuiten. Reeds meer dan 50 jaar vind je ons in het centrum van Brugge, tegenover het Belfort."
Adres: Vlamingstraat 1 , Brugge 8000, BE
Telefoonnummer: 050 33 40 45
Stad: Brugge
Route: Vlamingstraat 1
Postcode: 8000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pylones Pylones 195 meter Leuke winkel met unieke gadgets en hebbedingetjes. Altijd leuk om eens te passeren wa...
Dapast Dapast 262 meter Top kwaliteit, super vriendelijke en behulpzame eigenaar. Zeker een aanrader om eens ...
Recensies
Afgelopen zondag in de winkel geweest, omdat ik iets leuks in de etalage zag. In de winkel zag ik het product niet liggen overheen gekeken. Ik pakte het product uit de etalage binnen handbereik om het te bekijken. De winkelier maakte daar een groot punt van en was erg onvriendelijk. Ik bood mijn excuses aan dat ik het product uit de etalage pakte, maar dat mocht niet baten. De winkelier zei, achter mijn rug om, erg onvriendelijk en discriminerende dingen. Ik heb uit principe niks gekocht. Tip voor de winkelier: doe wat aan je klantvriendelijkheid.
Leuk winkeltje vol originele gadgets en hebbedingen. De zaakvoerders zijn heel vriendelijk en hun winkel ligt op een toplocatie: de hoek van de markt van het middeleeuwse Brugge. Zeker een bezoekje waard. Ook de giftcards van Pierced Poems kan je er vinden.
Wij hebben twee t-shirts online besteld. Snelle service en t-shirts zijn van goed kwaliteit. Ze hebben heel wat leuke spulletjes in de winkel.
Zag een kleurrijk heuptasje op de site voor m'n dochter, die ik dan ook via deze weg kocht. Er werd een gratis levering in Brugge aangeboden en dat gebeurde ook slechts enkele uren na m'n bestelling. Ingepakt en met de glimlach aan de deur gebracht. Topservice en corona proof!
Terrible service. When I walked in, the clerk was extremely moody. When I asked for a hat only on display, I was told: "If I can reach it.." annoyed and exhausted. The one star is for the pretty hat. Vreselijke service. Al bij binnenkomst keek meneer zo chagrijnig als mogelijk is. Toen ik vroeg naar een muts uit de etalage sloeg de onheil bij hem toe: "Als ik erbij kan..." met een zure stem. De ene ster is voor de muts die er goed uit ziet.
Wat een toffe concept store op een unieke locatie. Hier vind je originele geschenken, gadgets en coole hebbedingetjes. De uitbaters pakken met een glimlach je cadeautje in. Topservice!!
Heel leuk winkeltje. Neem de tijd om rustig rond te snuisteren ook al is het zo klein. Er valt heel wat te vinden, echt leuke hebbedingetjes
Snelle levering en netjes al cadeautje verpakt zoals gevraagd.
Topwinkel op een toplocatie. Altijd iets te vinden om vrienden, familie te verrassen.
Mooi vernieuwd aanbod op perfecte locatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid