facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mélanie Van Avermaet photographe "Votre vie dans l'objectif"

Mélanie Van Avermaet photographe

Info

Studio photo pour femme enceinte , bébé , enfant et famille à Tubize.

Geschiedenis

Photographe depuis bientôt dix ans, j'ai décidé de me spécialiser dans la photographie de futures mamans, de bébés et de portraits de famille.

Mon petit studio photo se situe à Tubize pas très
loin du glacier Vanille et compagnie.

Je peux aussi venir à votre domicile.
J'arrive chez vous, mon studio sous le bras, pour capturer dans votre propre environnement des souvenirs d'une grande qualité...

Être celle qui immortalisera ces moments si précieux de votre vie est un défi que j'aime relever à chaque fois.



"Photographie de grossesse et de nouveau-né à Tubize."
Adres: Rue Albert Ier,38, 1480 Tubeke
Telefoonnummer: 0486/59.87.81
Stad: Tubize
Route: Rue Albert Ier,38
Postcode: 1480


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Il était un clic - Photographies par Julie B Il était un clic - Photographies par Julie B... 2 km «Photographier la magie du quotidien» Passionnée par la photographie depuis quelques ...
Recensies
Mélanie is een begenadigd en gepassioneerd fotograaf. Zijn werkplaats is prettig voor baby's. Haar zachtheid en vriendelijkheid met baby zorgde voor een prachtige sfeer en hele mooie foto's. Een geweldige ontmoeting!
Melanie is een geweldige fotograaf. Ze stelt je op je gemak, ze luistert naar wat we leuk vinden we hielden van het natuurlijke en ze was in staat om "klassieke" momenten vast te leggen om ze prachtig te maken, zachtaardig voor baby's en respectvol voor hun ritme als de baby honger heeft, is Mélanie geduldig , haast je niet als de baby niet openstaat voor deze of gene foto, dring dan niet aan. Bovendien is Mélanie erg gul sinds de fotoshoot ons werd aangeboden. Over minder dan een maand is het 1 jaar en ik kijk nog steeds naar de prachtige herinneringen die zijn foto's hebben achtergelaten! Ik raad het echt aan!
Mélanie is een persoon die zich bekommert om het welzijn van de mensen die ze ontmoet en gefotografeerd heeft en is vooral erg professioneel! We voelen dat het een echte passie is en dat elk project haar na aan het hart ligt terwijl ze zelf investeert! Mooi vervolg voor jou!
Zoekt u een professionele fotograaf die rekening houdt met uw noden, uw verlangens, het ritme van uw baby, enz.? Aarzel dus niet om contact op te nemen met Mélanie! We bewaren zeer goede herinneringen aan onze bezoeken zwangerschapsfoto's + gezin met baby van een week oud bij haar thuis!
Een geweldige ervaring bij Melanie's. We gaan er al 3 jaar op rij terug, foto's van uitzonderlijke kwaliteit en Mélanie, een buitengewone kleine vrouw met al diegenen die achter haar lens passeren. Bedankt voor alles!
Familiefotosessie met onze 3 maanden oude zoon destijds. Mélanie legde deze magische momenten vast met een zeer gevoelig oog. De weergave was gewoon geweldig! Vooral zijn foto's staan ​​nog steeds op ons nachtkastje boek zonder zorgen u zult niet teleurgesteld worden!
Een geweldige tijd, gelach en vooral mooie foto's... Mélanie zit vol fantasie en talent. Aanbevelen !!!
We waren voor de fotoshoot van onze prinses, we zijn heel erg tevreden, velen vragen ons zelfs of de foto's zo veel van Anne geddens zijn dat ze prachtig zijn, ik raad het 100% aan
Briljante fotograaf, die je op je gemak stelt, erg aardig en attent. En vooral een prachtig resultaat...
Zeer aardige fotograaf, daarnaast zijn de foto's echt prachtig. Ik raad aan :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid