facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Médoc Beauty Clinic

Médoc Beauty Clinic

Info

Medisch esthetisch centrum voor huidverbetering, anti-aging: spierontspannende toxines en fillers. online webshop met kledij en accessoires.

Geschiedenis

Wij zijn een combinatie van een medisch en een esthetisch centrum. U kan bij ons en onze esthetische arts terecht voor resultaatsgerichte gelaatsverzorgingen, maquillages met producten van Jane Iredale, kleuranalyses, wimperextensions, medische pedicure, permanente make-up, permanente ontharing, botox, fillers, glycolzuurpeelings alles uitgevoerd door vakspecialisten én artsen!! En dit in alle discretie. Op onze webshop kan u terecht voor leuke fashion en accessoires. Als drukbezette, werkende vrouw en mama heb je vaak tijd tekort om jezelf te soigneren én te shoppen. Bij ons vind je alles onder één dak!

Label

http://www.medocbeauty.be/wie-zijn-we

Producten

Environ
Jane Iredale


Adres: Feutenaarstraat 5, 8970 Poperinge
Telefoonnummer: 0032475469191
eb.ytuaebcodem@ofni
Stad: Poperinge
Route: Feutenaarstraat 5
Postcode: 8970


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 19:30


op zoek naar gerelateerd: medoc beauty facebook, schoonheidsspecialiste poperinge, feutenaarstraat poperinge, schoonheidsinstituut poperinge, medoc beauty webshop, schoonheidssalon poperinge, openingsuren medoc poperinge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Instituut Sophiana Instituut Sophiana 4 km Altijd leuk om daar te zijn.
Più Bella Più Bella 4 km Più Bella biedt u aan: - Gelaatsverzorging - Gelish Nails - Wimper Extensions - Lich...
Recensies
Ga er al meer dan een jaar langs. Heel fijne behandelingen. Had al meer dan 10 jaar last van acne en zij zijn de eersten die keken naar de oorzaak en of ik eventueel een een voedsel intollerantie had. Ze helpen je dus vanbinnen en vanbuiten.
Gisteren bij Camille geweest voor mijn milkpeel. Alles werd mooi uitgelegd op een professionele manier. Heel behulpzaam en op mijn gemak. Een aanrader! Dank je wel.
Weer een super behandeling van Nele! Ik ben altijd heel tevreden en voel mij op mijn gemak bij haar. Je merkt dat ze een echte professional met ervaring is.
Zeer vriendelijk , aangenaam ontvangen , alles word goed uitgelegd en je krijgt persoonlijk huidavies , TOP!
een frisse, stralende en strakke huid ook al moeten we soms even wat pijn verbijten daar doen we het voor !
Ik ging langs voor een natuurlijke dagmake-up: zeer mooi gedaan en geen irritatie van mijn overgevoelige huid. Eigenlijk was het meer dan make-up alleen. Het was een totaalbeleving. Zodra ik er binnenstapte, kwam ik tot rust. Een oase van sfeer en gezelligheid.
Fantastische locatie, persoonlijke, professionele en klantvriendelijke service. De positieve sfeer herbeleef je als je thuiskomt en de gekochte producten uitpakt, ze werden geparfumeerd met heerlijke rozenbloesem.
Altijd tevreden!
Bij Nele en de girls wordt je altijd super goed en vriendelijk ontvangen.
Zoals steeds vriendelijke onthaal, voldoende uitleg en een prachtig uitzicht!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid