facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Médecine générale Bellevue

Info

Consultations de médecins généralistes:
- 8h30-9h: RDV
- 9h-10h30: LIBRE
- Après midi: RDV

Adres: Avenue de la libération, 39, 6791 Aubange
Telefoonnummer: 063372029
Stad: Aubange
Route: Avenue de la libération, 39
Postcode: 6791


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 10:30

Recensies
Slechte ervaring bij Dr. Surroca. Weigering om 3 dagen werkonderbreking uit te vaardigen ondanks gastro en temperatuur. Om me te adviseren om 2 dagen te stoppen en vrij verkrijgbare medicijnen te nemen, hoef ik hem niet te bezoeken.
Aangenaam verrast ! Ik belde 's ochtends en kreeg een afspraak voor die ochtend. Overleg met dr. Blondlet, heel aardig en professioneel, hij legde me heel goed uit.
Zeer slechte ervaring! Naast onaangenaam en onbekwaam, heb ik meerdere keren moeten vragen om de gegevens naar de mutualiteit te sturen om terugbetaald te worden. Ook geen kaartbetaling.
Ik word heel goed gevolgd en heb heel goed contact met mijn behandelend arts beschikbaar in Bellevue.
Op afspraak op +32 063 37 20 29, keuze mogelijk tussen meerdere huisartsen en zeer bekwame en vriendelijke stagiaires. Parking, gemakkelijke toegang, wachtkamer, wc...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid