facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M.D. PIZZA CASA Ristorante

M.D. PIZZA CASA Ristorante

Info

Hier zijn de pizza's bereid met betrekking tot een authentieke en kwaliteitskeuken. Flour, olie of zelfs water zijn met het grootste belang geselecteerd.
Geen Bestellingen via Telefoon . Wel via messenger of Facebook . Cristiano Pintus



"Enkel met contant geld betalen. Vooraf reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden. Zo garanderen we je een comfortabele Etentje . Cristiano Pintus"
Adres: Koninklijke Baan 153B, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: +32 497 76 18 48
Stad: Koksijde
Route: Koninklijke Baan 153B
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 03:00
Dinsdag: 15:00 - 03:00
Woensdag: 15:00 - 03:00
Donderdag: 15:00 - 03:00
Vrijdag: 15:00 - 03:00
Zaterdag: 13:00 - 04:00
Zondag: 13:00 - 03:00


op zoek naar gerelateerd: Pizzeria in de buurt, La Pergola, De Panne, Pizzeria Gustosita
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Domino's Pizza Koksijde Domino's Pizza Koksijde 111 meter Nooit meer. 20u 15 pizza besteld. Tot 2x toe terug gebeld. Waren onderweg.....Om 22u1...
Pizzeria Doornpanne Pizzeria Doornpanne 2 km Lekkere pizza's om af te halen.
Recensies
9 pizza's besteld om mee te nemen. Drankje en hapje tijdens het wachten. Prima bediend, rijk gevulde pizza's, goed gegeten. Om nog terug te gaan.
Fantastisch lekkere Italiaanse pizzeria. Pizza M.D. is fantastisch! Zeker reserveren! Tafels zijn namelijk al lang op voorhand gereserveerd tijdens de avond. De eigenaar neemt zijn tijd voor het bereiden van de pizza, dus je zal wel wat geduld moeten hebben, maar ons stoorde dat niet. Mooi muziek, mooi interieur met leeuwen !!!
Mijn pizza was echt geweldig! Heel erg goed gevuld en vol verse groenten. Het mengsel is perfect samengesteld en past volledig bij de rest van het smaakpallet. Om het met de woorden van Natascha aka ‘zusje’ te zeggen: “Amai, da was kei-lekker”. Voldeed aan de verwachting, heerlijk en op en top Italiaans,zoals het hoort....
Enkele Italiaanse zaken al bezocht in West Kust, maar deze vinden we het beste tot hier toe. Lekker olijven & pistache pesto to share mmmmmm Bedankt voor de vriendelijke bediening en de top pizza!
De beste pizza op de Belgische kust! was net week Koksijde en bijna elke dag daar gegeten. Beter pizza of grill krijg je niet , pizza is gemaakt met hand , ingrediënten vers en royal belegd. een echte Italian die voor een goed prijsje een geweldige pizza of grill maakt. Zeker een aanrader , love it !!!
Zeer lekkere pizza's! Ruime keuze, zeer vriendelijke bediening en een correcte prihs-kwaliteit .De beste pizza van België zal je daar kunnen vinden, geserveerd in een mooi en warm interieur, perfecte bediening en overheerlijke pizza's. Als je in Koksijde bent ga zeker langs bij MD het is de moeite waard.
Gezellig restaurant met een huiskamergevoel. Pizza’s waren erg lekker en de service was top! Leuk concept met verschillende pizza’s die gekozen kunnen worden. Veel keus! Echte aanrader voor als je heerlijk wilt eten . Top
Gezellig, mooie locatie, vriendelijk personeel. 7 verschillende pizzas aan 1 tafel en ze waren allemaal prima. Dat zegt genoeg. Ook voldoende veggie keuze.Heel tof restaurant, De kwaliteit van het eten was top!
De allerbeste pizza's ooit gegeten. Superlekkere krokante bodem en een beleg om duimen en vingers af te likken. Dit met kwalitatieve kazen, lekkere zeevruchten en andere topingredriënten. Daarbovenop een zeer vriendelijke bediening en het plaatje is compleet. Met de juiste investeringen wordt dit de toppizzeria van de Belgische kust
Héérlijkste pizza die je kan vinden ! Wie hier niet tevreden is is echt gek! De pizza's zijn heerlijk, en de eigenaar héél vriendelijk !! Hij is wel 'bot ' als het heel druk is, maar in een goed lopende zaak kan je je dat permitteren! Heb zelf een eigen zaak en heb daar begrip voor. Je moet inderdaad enkele dagen op voorhand reserveren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid