facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor M-Bike

M-Bike

Info

Verkoop en herstellingen van alle fietsen
Indien je bij ons een fiets koopt of laat herstellen dan mag je gerust zijn dat je een goede naservice krijgt



"M-BIKE is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Je mag alle fietsen uitvoerig testen tot je de juiste fiets gevonden hebt"
Adres: Korte Hofstraat 54, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 0032473635808
Stad: Houthalen
Route: Korte Hofstraat 54
Postcode: 3530


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel lillo, Das bike model 20060, Joules bikes, Gewicht e-bike Das Original, Haibike dealer Belgie, Elektrische fietsen Hasselt, E bike intube Performance, M-Bike Walem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietsen Martens Houthalen Fietsen Martens Houthalen 2 km Vriendelijke Mensen met worden Een paar maanden online gezocht naar een fiets maar ni...
KluBikes KluBikes 5 km MTB Speciaalzaak , Genesis , Kraftstoff , Hope techshop , FRM en veel meer.....
Recensies
Super content van de service, nog meer content van de ebike zelf... Das original, trekking plus diamant is het geworden... na een testrit was ik helemaal zeker dat dit h'm ging worden en nog geen seconde spijt van gehad!
Een fietsen-winkel zoals het hoort! Sandro geeft eerlijk advies met zowel plus-als minpunten zodat de klant over alle info beschikt om de juiste keuze te maken. Hij is ook zeer responsief en denkt altijd mee om tot een oplossing te komen. Altijd zeer klantvriendelijk en aangenaam als je langs komt. In tegenstelling tot de "fietsenwinkel-ketens" is dit een verfrissende en persoonlijke aanpak die mij overtuigd heeft om hier mijn nieuwe e-bike te kopen die voldoet aan mijn wensen. Dank je wel voor de service, Sandro! Ik hoop hier nog vele jaren te komen.
Heel blij dat ik bij M-Bike ben langs gegaan voor mijn elektrische fiets. Sandro stelde de fietsen voor die precies pasten bij wat ik nodig had. Ik ging een testrit maken met 2 modellen, en vond de fiets die helemaal bij me past BH Atom city wave pro. Ben er superblij mee. Hij gaf ook goed advies over extra mogelijke diensten.
Bij M Bikespeciaal zaak elektrische fietsen binnen gestapt met de vraag of ik er ook een race fiets kon kopen. De verkoper Gert-Jan was dadelijk enthousiast want het zou namelijk hun eerste niet elektrische fiets zijn die ze verkochten. Hij heeft geluisterd naar wat ik zocht en dan heeft hij zijn deskundige uitleg gedaan. We zaten meteen op de zelfde golflengte. De fiets werd binnen de gestelde termijn afgeleverd met alle aanpassingen die nodig waren. Ook bij de aflevering heeft Gert-Jan de nodige uitleg en info gedaan en hij deed dat met heel veel passie. M Bike is een absolute aanrader. Top team.
Een nieuwe wagen gekocht en een adapter meegekregen van de garage, kreeg de fietsen drager niet aangesloten, ben naar M-Bike gegaan en Sandro heeft mij zonder problemen een goede uitleg gegeven zonder kosten hoe het juist moest aangesloten worden niettegenstaande mijn fietsen drager reeds 4 jaar oud is. TOP ZAAK
Vandaag mijn Gazelle grenoble c7+ hmb gaan halen. Ik heb een paar weken terug een testrit mogen doen met mijn Beauty door de wijk. Ik ben heel goed geïnformeerd door een collega van de eigenaar "ik weet jammer genoeg zijn naam niet". Alles heeft hij tot in de puntjes uitgelegd! Ik ben nog nooit zo goed geïnformeerd geweest als bij M Bike. Mijn Gazelle was rijklaar om mee naar huis te nemen. En de gratis fietstas was een leuke extra! Service is top, vriendelijkheid is top! Een dikke aanrader!
Zeer goed geholpen geweest bij het bestellen van mijn nieuwe fiets. Uitleg over de fiets bij het afhalen goed uitgebreid en ze staan altijd klaar om op mijn vragen te antwoorden. Kan geen slecht woord zeggen over de service! Zo blijven verder doen zou ik zeggen!
Ruime keuze E-bikes! Scherpe prijzen, vriendelijke service, uitgebreide uitleg gekregen van eigenaar Sandro over een extra verzekering en een verlengde garantie voor de E-bike zodat je met een gerust hart kan rijden en genieten en je je voor de rest geen zorgen hoeft te maken. De vriendin had gekozen voor de GAZELLE Miss Grace E-Bike, heel mooi en modern model met comfortabele zadel, deze was ook direct beschikbaar na betaling. Een onderhoud en herstel is indien nodig ter plaatse ook mogelijk door Sandro en zijn team. Een echte aanrader! Top!
Ik ben heel goed ontvangen door Sandro. Hij heeft alle tijd genomen zonder enige druk. Ik mocht meerdere fietsen uitproberen. Niks was te veel. Ik raad iedereen aan om hier te komen! Top service en prachtige fietsen! Dank je wel!
Bijna 2 jaar geleden kocht ik hier mijn speedpedelec. Ik kreeg de mogelijkheid om er verschillende uit te testen tijdens een ritje door de wijk. Altijd goed geholpen, ook bij vragen over de verzekering en de aankoop van accessoires. De dienst na verkoop blijft top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid