facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LZW Pools / Leukzwembad

LZW Pools / Leukzwembad

Info

Verkoop en plaatsing van betaalbare monoblok zwembaden en toebehoren , ruime keus aan diverse modellen en formaten zwembaden ..
toonzaal en zwemshop ..

Adres: Venlosesteenweg 48b, 3640 Ophoven, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0032475807577
Stad: Ophoven
Route: Venlosesteenweg 48b
Postcode: 3640



op zoek naar gerelateerd: Leuk zwembad
Recensies
Reeds enkele keren op korte tijd in de winkel gepasseerd voor zwembadbenodigdheden en steeds opnieuw zeer vriendelijk en professioneel verder geholpen. Heel gemoedelijke sfeer en heel behulpzaam, ongeacht je vragen over onderhoud of benodigdheden voor je zwembad. De prijzen van de producten zijn bovendien helemaal niet gek en absoluut niet duurder dan elders maar je krijgt er hier nog eens extra uitleg bij.
Zeer vriendelijk en flexibel. Geven uitleg en waren zelfs bereid om hun vakantie te verplaatsen om ons zwembad tijdig klaar te hebben. We hebben uiteindelijk niet voor hun gekozen omdat we niet thuis zijn in de kuipenwereld en hier wat onzeker over waren, maar desondanks hebben zij ons schitterend geholpen en bijgestaan!
Ons zwembad is donderdag 16/3 geplaatst. Wat een fijne ervaring was het om met dit bedrijf samen te werken. Vanaf het eerste moment een goed gevoel. Hun eerlijkheid en stiptheid siert hun. Ze zijn altijd bereikbaar, je krijgt een hele goede uitleg. Ze leveren top werk af.
Zeer uistekende service ik ben zeer tevrede toffe mensen
Toffe en leuke mensen. En goede service .
Wat een top firma. Je wordt super geholpen in de shop. Alles wordt klaar en duidelijk uitgelegd als jeje zwembad besteld. Na enkelen dagen kregen wij een leverdatum en een lever uur. Ze komen zelfs nog eens tot bij u thuis gereden om alles na te zien hoe ze alles gaan doen, alles wordt dan nog eens uit gelegd. Bij de dag van levering stonden de mannen van leukzwembad op het afgesproken uur voor de deur. Alles wordt geinstaleerd en duidelijk uitgelegd. Dankje voor jullie top service
Het zou heel fijn zijn als ze gesloten zijn dat ze dit op de site zetten, dan rijden de mensen van Nederland er niet voor niks naar toe. Je leest dat ze open zijn en dan kom je eraan en zijn ze 2 dagen gesloten Verder is het een goede zaak en zijn ze erg vriendelijk.
Super! Goede informatie over hun producten en vooral eerlijk! Zondag constateerden we een klein lek aan de jaccuzi, effe een watts-app gestuurd met de hoop dat ze maandag ochtend ons verder helpen. Dezelfde zondag een antwoord gekregen, en nu de maandag erna om 16 h is het lek al gedicht door hun. Geen 24h later dus Proficiat veel meer dan 5 sterren waard!!!!!
Heel vriendelijk, duidelijke uitleg, goede service, komen op afgesproken dag en uur, duidelijk ervaren vakmannen. Kortom een echte aanrader!
Iedere keer weer krijgen we vakkundig advies en duidelijke uitleg over gebruik van de materialen die er eventueel gebruikt kunnen worden . En we worden altijd weer met een vriendelijke lach welkom geheten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid