facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lynettes Optiek

Info

Opticien

Adres: Gentsesteenweg 362, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 053434123
Stad: Aalst
Route: Gentsesteenweg 362
Postcode: 9300


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30
Woensdag: 10:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Optiek De Graeve
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek Bogaert - Aalst Optiek Bogaert - Aalst 2 km Vanaf de dag dat ik belde, tot het einde van mijn bestellingen ben ik altijd zeer vlo...
Optiek De Graeve Optiek De Graeve 2 km Optiek de Greave is is de beste optiek dat ik al gehad heb ! Super service en zeer aa...
Alain Afflelou Aalst Alain Afflelou Aalst 2 km Bekwaam personeel , grote keuze in mooie monturen
Pupil Optiek Pupil Optiek 2 km Altijd zeer correct, klantvriendelijk, professioneel en vooral super vriendelijk! Deg...
West Optiek West Optiek 2 km Brillen - Zonnebrillen - Contactlenzen
Recensies
Hier word je altijd heel vriendelijk geholpen, ik heb alleen maar lovende woorden, je krijgt uitgebreid advies op een rustige manier waardoor je u direct op je gemak voelt. Lynn heeft een hele moderne zaak met een mooi aanbod aan zonnebrillen!
Supervriendelijke optiekster die je met raad en daad bijstaat! Zeer uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen. Ik kom zeker nog terug in de toekomst!
Super service, super optiekzaak! Lynettes optiek is een aanrader!
Super gastvrouw. Zeer vriendelijk en professioneel. Geeft advies zoals het hoort. Iedere bril zit als gegoten en de correcties/sterktes zijn altijd goed vanaf de eerste keer.
Lynettes Optiek is een ruime en verzorgde optiekzaak met een zeer goede service na verkoop. Vriendelijke en toegewijde opticienne. Ze dringt je ook niets op. Veel keuze aan brilmonturen. Makkelijk bereikbaar. Parking voor de deur.
Heel verzorgde en mooie winkel met heel veel keuze in monturen. Hele vriendelijke ontvangst en zeer goed geholpen bij het kiezen van mijn bril en zonnebril. Een echte aanrader !
Mooie winkel met heel veel keuze. Je wordt zeer goed geholpen door de zaakvoerster. Ze zoekt naar de bril die bij jou past. Een echte aanrader.
Wat een mooie en ruime winkel ! Ik vond hier een mooie multifocale bril die van de eerste keer perfect was. Het deskundige advies en de glimlach heb ik er gratis bij gekregen. Zeer professionele en klantvriendelijke aanpak !
Voor de beste en een oprechte service moet je bij Lynettes zijn! Je wordt steeds ontvangen met een prachtige glimlach en een klantgerichte aanpak! Met andere woorden: Voor de juiste en bovendien de mooiste bril moet je bij Lynettes zijn. :-
Super vriendelijke service en bovendien een prachtige winkel met een ruime keuze aan super mooie zonnebrillen. En een leuk extra'tje voor de dames onder ons... want er zijn ook exclusieve juweeltjes ter beschikking! Echte aanrader !!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid