facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LVzandstralen

LVzandstralen

Info

zandstralen en luchtgommen van hout, metaal en steen.



"LVZandstralen is een familiebedrijf gespecialiseerd in het zandstralen of luchtgommen van allerlei houten ondergronden. Met de nodige zorg en dankzij onze kennis en onze professionele machines die werken onder regelbare druk kunnen wij oude verflagen, boenwas, oliën en vernis zorgvuldig verwijderen van het oppervlak zonder het hout te beschadigen. Voor elke toepassing werken wij met het juiste straalmiddel en de juiste werkdruk. Onze straalmiddelen zijn onschadelijk en milieuvriendelijk."
Adres: tombroekstraat 269, 8510 Rollegem
Telefoonnummer: 0493075601
Stad: Rollegem
Route: tombroekstraat 269
Postcode: 8510


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Zandstralen meubels Oostende, Luchtgommen Oostende
Recensies
Kim hebben we met een gerust hart ons huis toevertrouwd. Hij bracht onze keuken, plafond en deuren naar een prachtig resultaat! Daarnaast zocht hij samen met ons naar een gulden middenweg om doe-het-zelvers als wij een handje te laten toesteken. We mochten de vernis zelf aanbrengen en kregen vele tips and tricks. De communicatie verliep altijd oprecht en prijs kwaliteit zeker de moeite waard! Dikke merci om ons huis een frissere touch te geven!
Ik liet mijn binnendeuren luchtgommen en bewerken. Super tevreden van het resultaat. We hadden een vlot contact, goed overleg wat haalbaar was en wat niet. Hij laat je mee beslissen bij de afwerking en doet er alles aan om je tevreden te stellen. Nog eens een dikke, dikke merci voor alle moeite! Niet twijfelen, LV Zandstralen is zeker een aanrader!.
Wij lieten onze trap en deuren zandstralen bij deze firma. En zijn zeer tevreden. Kim reageerde snel op onze vraag om langs te komen voor een plaatsbezoek. De communicatie verliep goed. Hij was heel flexibel om de werken tussen de andere renovaties in te plannen. Vriendelijk en correct persoon.
Van begin tot einde tip top in orde! Zeer fijn contact, alle communicatie verliep heel vlot en alle afspraken werden nagekomen. Het eindresultaat is magnifiek, met oog voor detail. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ik kan LV zandstralen ten zeerste aanraden!
We lieten een eiken plafond zandstralen door Kim, snelle inplanning, alles vlot geregeld en heel mooi uitgevoerd. Scherpste prijs van alle offertes die we hadden opgevgraagd. Aanrader !
Heel tevreden met uitgevoerde werk. Onze Engelse eiken eetplaats laten behandelen door Kim. Heel zeker een aanrader, vlugge familiale service aan correcte prijzen. Prachtig resultaat.
Onze trap is weer zoals nieuw. Uitstekende service!
Zeer snel antwoord op mijn vraag, snelle inplanning van het werk en snelle uitvoering. Uiterst goede service. Ook zeer vriendelijk. Volgende keer vraag ik zeker deze firma voor al het Zandstraalwerk. Absoluut tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid