facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LV Agency

LV Agency

Info

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende check-up van uw verzekeringen (auto, woning, familiale, ...).



"Verzekeringsmakelaar die klanten op de eerste plaats zet. Gevestigd in Heist-op-den-Berg en Keerbergen, actief over heel Vlaanderen."
Adres:
Telefoonnummer: +32470635161
Stad: Heist-op-den-Berg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gorris Verzekeringen Gorris Verzekeringen 6 km Zeer goede service en korrekte afspraak
C&S Insurance C&S Insurance 6 km C&S Insurance. We begeleiden en adviseren u bij het vinden van een oplossing op maat....
Recensies
Reeds enkele jaren particuliere klant bij Lana en nog steeds supertevreden van haar. Ze heeft me vlot geholpen om over te schakelen met mijn verzekeringen, zowel familiale als autoverzekering. Deze zijn voor mij niet enkel goedkoper geworden maar ook voordeliger naar mijn noden. 2 jaar geleden reeds schade gehad aan mijn auto door een andere chauffeur, een whatsappje later en meteen heeft Lana alles geregeld i.v.m. schadeherstel en de nodige administratie. Ik kan steeds weer op haar rekenen. Kortom: snel, vriendelijk, persoonsgericht advies. Zeker een aanrader!
Wanneer men spreekt over top service en tot het uiterste gaan voor haar klanten, dan spreken we ongetwijfeld over Lana van Lv Agency. Ze is een topper in wat ze doet, en staat dag en nacht klaar voor haar klanten, er is nooit een vraag te veel. Bij mijn accident heeft ze me onmiddellijk bijgestaan en dat is niet gestopt tot alles geregeld was. Wanneer je opzoek bent naar een makelaar dat je behandelt als vriend ipv als klant, dan ben je bij Lana op de juiste plaats. 5 sterren zijn echter nog te weinig voor wat ze voor haar klanten doet en de service ze afleverde. Wil je super verzekerd zijn, twijfel dan zeker niet langer! Want dat ben je bij Lv Agency zeker en vast. Bedankt.
Ik ben al lang een tevreden particuliere klant en heb ook nu weer goede begeleiding gekregen om wegwijs te raken uit al de verzekeringen die nuttig kunnen zijn voor een opstartende vennootschap. Al mijn vragen worden tijdig beantwoord en ook de offertes volgen snel zodat je goed je opties kan afwegen. Ik vind het vooral belangrijk om te weten dat ik op Lana kan vertrouwen om alles te regelen en te zorgen dat al het papierwerk in orde is. Zelfs het aanvragen van de nummerplaat van mijn wagen had ze 's avonds laat al binnen de 10 minuten geregeld zodat ze op tijd zullen aankomen voor de levering van de auto, ondanks dat de leverancier pas laat de nodige info doorgaf. Een top service en een plezier om klant bij te zijn!
Altijd bereikbaar, de persoonlijke touch die we zochten en gewoon een 'jonge wolvin' die alles voor haar klanten doet. Geen oud vastgeroest kantoor waar een klant een nummer is, maar waar die extra meter gegaan wordt voor jou. No-brainer om met Lana in zee te gaan :
Zeer tevreden van Lana! Geeft goede advies, is heel bereikbaar. En zorgt voor een persoonlijke aanpak
Al een tijdje heel tevreden klant bij LV Agency. Goed advies, makkelijk bereikbaar, heel vriendelijk en klantgericht.
Lana geeft goed advies, is steeds bereikbaar en zeer vriendelijk.
Lana heeft altijd een heldere uitleg klaar voor zelfs mijn meest bizarre vragen. Ik krijg snel antwoord en heb zelfs al live bijstand gekregen toen ik werd aangereden in mijn auto Beregoed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid