facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luzine

Luzine
Adres: Kolonel Begaultlaan 15 , Wilsele 3012, BE
Telefoonnummer: 016 89 08 77
Stad: Wilsele
Route: Kolonel Begaultlaan 15
Postcode: 3012


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 18:30-21:30
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 18:30-21:30
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 18:30-21:30
Vrijdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: luzine ster, didier de roover, restaurant luzine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veracruz Veracruz 52 meter
Recensies
De inrichting van restaurant Luzine is gezellig met aangename donkere tinten, en een behaaglijke sfeer overviel me zodra we binnenstapten. De ontvangst was vriendelijk en de bediening was uiterst professioneel. Aangename en zachte achtergrondmuziek maakte de sfeer af. We kozen voor het Signature menu met aangepaste wijnen aan 145 euro per persoon. Alle gerechten waren zeer lekker en de vis was dagvers. Vooral de griet met asperges kon iedereen bekoren. Het tempo can de gangen was nagenoeg perfect. Wel spijtig dat je aan dergelijke prijzen ook nog 's 15 euro moet bijbetalen als je een assortiment kazen als dessert wil. Het moet wel gezegd dat de kazen enorm lekker waren en heel goed gekozen, met een fijn scala aan smaken. De taart was bijzonder lekker, fris en niet te zwaar. Al bij al een zeer fijne ervaring - op de rekening na - en het personeel doet er echt alles aan om je een fijne avond te bieden. Het eten was ronduit subliem met klassieke en verrassende gerechten.
Dineren in Luzine was echt een sublieme ervaring. Gezien de prijs natuurlijk niet iets voor elke week, maar voor een speciale gelegenheid is dit zeker de moeite waard. Het donkere en gezellige interieur temidden een industriële omgeving was zeker een verrassing. Het eten was wat je kan verwachten van Jeroen Meus, op en top lekker, werkelijk af. Aangepaste wijnen waren goed gekozen. Bediening was vlot en vriendelijk.
Tweede maal langs geweest en ditmaal gekozen voor het volledige menu signature, inclusief de extra kazen selectie. Ben beroepsmatig een zeer regelmatige restaurantbezoeker en waar ik de eerste maal nog enkele bedenkingen had, ben ik nu helemaal overstag gegaan voor deze keuken en de prestaties van dit keukenteam en zaalpersoneel. Top ! maar uiteraard wel aan een prijs van ong 170 €/pp, en daar kan je ook al voor gaan eten in een Michelin* of een Gault Millau 17/20 restaurant. De wijnen waren gedurfd maar ontdekkingen, en zo moet het. Een klassieke médoc kan je overal drinken. Als Jeroen met dit team verder kan werken naar perfectie, dan kunnen hogere kwoteringen niet lang meer uitblijven. Uiteraard veegt haar daar zijn voeten aan hoge kwoteringen, en zo hoort het. En ik moest wel even glimlachen bij een vorige college-rescensent die er blijkbaar van uit gaat dat Jeroen daar zelf iedere dag aanwezig is. Uiteraard niet. Echt leiderschap bestaat er uit een perfect team en perfecte prestaties neer te zetten, ook al ben je er zelf niet aanwezig. Succes nog.
Het eten was heerlijk, maar een beetje weinig, gelukkig kwam men geregeld rond met broodjes. De wijnen en de service waren uitstekend. 2de koffie bij de prijs inbegrepen is altijd leuk. Verder kan je ook genieten van de sfeervolle inrichting. Voor mij 7/10 voor de totaalervaring.
Als je als top-chef een restaurant uitbaat ga je er van uit dat de man in kwestie toch in de keuken aanwezig is ?? Jeroen Meus was er dus niet ! Mijn collega is er ook al geweest en toen was hij er ook niet. Maar ja, de marketingmachine heeft zijn werk gedaan ... het "fabriek" draait ! Ook zonder hem.
De prijs is voor een tweesterren restaurant. Het eten is lekker en verfijnd maar à la carte 2 gangen eten duurde even lang als de 5 gangen menu. Aangenaam ingericht.
Overheerlijke gerechten vergezeld door uitstekende wijnen, kortom schitterend!
Luzine was echt een leuke verrassing. Ik kende het restaurant niet, maar mijn partner wel. Het eten was echt goed, allerlei verschillende smaken en combinaties. Het interieur was echt uitnodigend, met donkerbruine tinten en zachte verlichting. Service was goed en het personeel was professioneel. Ik was erg blij dat ik de rekening niet hoefde te betalen, aangezien de prijzen erg hoog waren.
Leuke sfeer, vriendelijk personeel en uitstekende kwaliteit en smaak in eten.
Een toprestaurant, de beste service en een onmiskenbare voedselkwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid