facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luxurycarwash

Luxurycarwash

Geschiedenis

Motorvoertuigenbedrijf



"Wij zijn een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de aan- en verkoop van luxe- en personenwagens gelegen te Aartselaar. Daarnaast houden we ons ook bezig met de import en export van luxe- en personenwagens. U vindt de Luxurycarselection Showroom op het kruispunt van de Reetsesteenweg en de Pierstraat gelegen tussen de A12 en de E19. Het Luxurycarselection Car Park vindt u op de bekende A12 Boomsesteenweg.Wie zich bewust is van stijl en klasse én waarde hecht aan service moet beslist een bezoekje brengen aan onze exclusieve showroom. U hoeft niet altijd bij ons te zijn voor de aan- of verkoop van een voertuig, maar u mag ons ook altijd contacteren voor eerlijk en professioneel advies."
Adres: Reetsesteenweg 214, 2630 Aartselaar
Telefoonnummer: 03 288 07 44
Stad: Aartselaar
Route: Reetsesteenweg 214
Postcode: 2630


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LYAM Motors LYAM Motors 1 km Zeker 5 sterren voor deze vriendelijke autohandelaar. Ik kocht in juni een Golf 7 van...
Vecaparts Vecaparts 2 km Top service. Staan steeds voor je klaar en zoeken steeds de beste oplossing voor je w...
MD Bike Cleaning MD Bike Cleaning 2 km Professionele detail reiniging voor motoren. Motoren kunnen ook opgehaald en gebrach...
Antwerp Automotive Antwerp Automotive 2 km Zeer goede service en vriendelijk personeel.
Syntix Syntix 2 km High-End lubricants for professional motorsports and racing enthusiasts. Check it out...
Abicars Abicars 2 km *De beste wagens tegen de scherpste prijzen. *gegarandeerde kilometerstanden (Car-Pas...
Generation Cars Generation Cars 3 km Auto onderhoud , herstelling , banden , airco , revisie , batterijen , Oldtimer , aan...
NSC-Garage NSC-Garage 3 km NSC Garage is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van tweedehands voertuigen. Ook d...
Auto-7 Auto-7 3 km professionele autobedrijf ( aankoop en verkoop 2dehands auto’s) Gelegen te : Cleydael...
Recensies
Op en top professionele verkoper, stipt, vriendelijk, ook al was het een verkoop buiten hun segment minibus. Een speciale geste naar garantie voor onze vzw. Enkele van onze cliënten mochten naar de blitse bolides komen kijken. En luisteren ! Een ervaring voor het leven. Fijne verkoop zonder enig probleem.
Top service en alleen maar kwaliteit. V4 ducati aangekocht zonder enige opmerkingen. Motor werd geleverd met keuringsbewijs en volledige documentatie van de vorige eigenaar. Zeer goede communicatie met de eigenaar zelf en transparantie in het bedrijf.
Jammer dat de showroom net gesloten was,maar fantastische wagens binnenin
Zeer vriendelijke eigenaar met een professionele en eerlijke aanpak. Een ruim gamma van luxe en sport wagens voor een eerlijke prijs. Correcte afhandeling en vlotte communicatie! Altijd een positieve ervaring gehad en ga het blijven aanraden!
Ik heb mijn bmw 318d gt bij luxurycarselection gezet voor een consignatie verkoop alles is vlot en vriendelijk verlopen binnen de week was de auto verkocht en waren alle betalingen en documenten in orde top service en een heel mooie showroom
Komen hun woord niet na, problemen met een auto die ik daar gekocht heb. Stuurde ze me naar een officiële Volvo garage maar weigerde achteraf de rekening te betalen. Terwijl zij toelating voor de reparatie gaven.
Zeer vriendelijk en behulpzaam ontvangst, communicatie verliep vlot, verkoop van de wagens verliep zoals besproken. BMW 520d, Volvo C70 Professionele service, en correct !
Mijn tweede Volkswagen Golf R aangekocht bij Luxurycarselection en steeds tevreden!!! Bedankt voor de goede en vooral snelle service!!
Zeer vriendelijke mensen, meegaand, constructief denkend, eerlijk, rechtuit, goede service, afspraak is afspraak, niets op aan te merken, zeker aan te bevelen.
Mitsubishi lancer laten wassen, heel proper afgeleverd, vriendelijk personeel !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid