facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luxurycarselection

Luxurycarselection

Info

Inkoop, verkoop van luxe- en personenwagens

Geschiedenis

Inkoop, verkoop van luxe- en personenwagens



"Wij zijn een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de aan- en verkoop van luxe- en personenwagens gelegen te Aartselaar. Daarnaast houden we ons ook bezig met de import en export van luxe- en personenwagens. U vindt de Luxurycarselection Showroom op het kruispunt van de Reetsesteenweg en de Pierstraat gelegen tussen de A12 en de E19. Het Luxurycarselection Car Park vindt u op de bekende A12 Boomsesteenweg.Wie zich bewust is van stijl en klasse én waarde hecht aan service moet beslist een bezoekje brengen aan onze exclusieve showroom. U hoeft niet altijd bij ons te zijn voor de aan- of verkoop van een voertuig, maar u mag ons ook altijd contacteren voor eerlijk en professioneel advies."
Adres: Reetsesteenweg 214A, 2630 Aartselaar
Telefoonnummer: 0032484030949
Stad: Aartselaar
Route: Reetsesteenweg 214A
Postcode: 2630



op zoek naar gerelateerd: luxury cars huren, luxe auto kopen, luxury carwash aartselaar
Recensies
Jammer dat de showroom net gesloten was,maar fantastische wagens binnenin
Zeer vriendelijke eigenaar met een professionele en eerlijke aanpak. Een ruim gamma van luxe en sport wagens voor een eerlijke prijs. Correcte afhandeling en vlotte communicatie! Altijd een positieve ervaring gehad en ga het blijven aanraden!
Ik heb mijn bmw 318d gt bij luxurycarselection gezet voor een consignatie verkoop alles is vlot en vriendelijk verlopen binnen de week was de auto verkocht en waren alle betalingen en documenten in orde top service en een heel mooie showroom
Zeer vriendelijk en behulpzaam ontvangst, communicatie verliep vlot, verkoop van de wagens verliep zoals besproken. BMW 520d, Volvo C70 Professionele service, en correct !
Komen hun woord niet na, problemen met een auto die ik daar gekocht heb. Stuurde ze me naar een officiële Volvo garage maar weigerde achteraf de rekening te betalen. Terwijl zij toelating voor de reparatie gaven.
Mijn tweede Volkswagen Golf R aangekocht bij Luxurycarselection en steeds tevreden!!! Bedankt voor de goede en vooral snelle service!!
Zeer vriendelijke mensen, meegaand, constructief denkend, eerlijk, rechtuit, goede service, afspraak is afspraak, niets op aan te merken, zeker aan te bevelen.
Mitsubishi lancer laten wassen, heel proper afgeleverd, vriendelijk personeel !
Eerst de lotto winnen dan contacteer ik jullie wel eens.
Mooie auto's en fijne mensen om zaken met te doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid