facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luxurious Shopping by Laetitia

Luxurious Shopping by Laetitia

Info

Luxurious Shopping The Shop: juwelen, uurwerken, sjaals, handtassen, kleding, accessoires..
Adres: Heidestraat 77 - 3621 Rekem / Lanaken

Geschiedenis

Welkom bij Luxurious Shopping.

Luxurious Shopping biedt alles van Kleding, Schoenen,Accessoires, Make Up aan.... Alles wat een vrouw zich zou wensen vind je bij ons.

Merken zoals :
K-Design - Given - CatWalk Junkie - Heaven - Imperial - VICOLO - Toxic 3 - Millenium - .....

Juwelen: MelanO - Ixxxi - Biba - SILIS - AMEN - Imotionals - Viva - Ikki ....
Maar ook Accessoires zoals:
Secrid - We Wood - Pink Pewter - Komono - Black & Gold - Gemini - ....

Hierbij spreekt het een brede doelgroep aan. Artikelen voor ieders budget, jong en oud.


De producten zijn hoogstpersoonlijk ingekocht; wat het uniek en exclusief maakt.
Prijs en kwaliteit liggen in perfecte verhouding.

U als klant kan de producten via Facebook of webshop aankopen. Alsook via de winkel van Luxurious Shopping te Maasmechelen.



"CONCEPTSTORE.Dameskleding - Schoenen - Juwelen - Accessoires"
Adres: Heidestraat 77, 3621 Rekem, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 32089257583
Stad: Rekem
Route: Heidestraat 77
Postcode: 3621



op zoek naar gerelateerd: luxurious shopping by laetitia 3621 lanaken, heirstraat 236, maasmechelen, luxurious shopping facebook, fashion food gastrobar, laetitia facebook, ponypaleis, heidestraat 77 rekem, heidestraat 77 3621 rekem-lanaken
Recensies
Op foto altijd leuke outfits, maar als je in de winkel komt valt de kwaliteit vaak tegen vind ik. En daar bovenop zijn ze echt wel veel te duur geprijsd voor de kwaliteit van de kleding. Afwerking van de naden, binnenvoering bij een jurk is er bvb niet waardoor het super goedkoop oogt, maar je er wel relatief geld voor neerlegt. Zara heeft zelfs een betere prijs-kwaliteit vind ik persoonlijk en zoals ik vaker hoor van vriendinnen is het “overpriced marktkleding”. Veel unieke stukken vind je hier ook niet meer daar de “kleine zelfstandige boutiekjes” overal dezelfde collectie aankoopt.
Zeer vriendelijk maar spijtig dat het zo koud was in de winkel nodigde niet uit om te passen ‍
Mooie winkel met leuke kleding en accessoires. Wat ik wel jammer vind is dat ik al twee keer aan de kassa heb gemerkt dat het personeel niet op de hoogte van alles is. Eerst al eens gedoe bij de kassa met de klantenkaart waarbij een afgeprijsd product niet op de klantenkaart mag, maar de verkoopster wist dit niet. De andere medewerkster reageerde nogal bits tegen ons, totaal niet nodig. Twee weken geleden weer, de verkoper beweerde dat ik met mijn Nederlandse pinpas niet kon betalen, vreemd aangezien ik vaak met mijn pinpas, dezelfde, heb afgerekend. Nee zolang hij hier werkte was dit absoluut niet zo. Gek want ik heb hier nog een pinbon in mijn schoenendoos zitten. Jammer maar op deze manier raak je wel onnodig je klanten kwijt en loop je verkoop mis.
Mooie winkel...vlot personeel...wel echt voor de vrouwen
Fijne winkel met heel behulpzame en lieve verkoopsters!
Het personeel is telkens weer behulpzaam en vriendelijk!
Zeer goed geholpen de eerste keer. Erna moeten terug gaan want 1 kledingstuk was beschadigd. Top service want mogen ruilen! Ik ga er zeker nog terug.
Prachtige zeer uitgebreide kledingzaak, inclusief schoenen, sierraden en koffie met een hapje erbij. Chapeau.
Mooie verzorgde winkel, super mooie inrichting. Vriendelijke bediening, voldoende parking met een dierentuintje en speeltuintje voor de kinderen. Democratische prijzen. Aanrader!!!
De vriendin vindt het een geweldige winkel. Mooi ingericht en heel vriendelijk personeel. Het is eens wat anders als de zoveelste zara, h&m of jbc... Daar zijn er al 13 van in een dozijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid