facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luxpen

Adres: Rue Georges Moreau 67 Georges Moreaustraat 67 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 02 524 25 56
Stad: Anderlecht
Route: Rue Georges Moreau 67
Huisnummer: Georges Moreaustraat 67
Postcode: 1070


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
peint a neuf peint a neuf 117 meter Ik heb niet met ze samengewerkt omdat ik 1 andere optie had gekozen, maar ik wilde ze...
Smart TEL Smart TEL 669 meter
Jolly Home Jolly Home 957 meter
Real Bati Real Bati 1 km
Dekor-Max Dekor-Max 2 km Ik heb niet met ze samengewerkt omdat ik 1 andere optie had gekozen, maar ik wilde ze...
Sikier-Décor Sikier-Décor 2 km Een geweldige dierenwinkel
Recensies
Onze bestelling werd op tijd geïnstalleerd en precies hoe wij die wilden. De afwerking is ook heel nauwkeurig en de klantenservice is heel vlot.
Naar aanleiding van een mening van onze buren die ons het bedrijf hebben aanbevolen. We hebben contact gelegd en werden goed op de hoogte gehouden van de procedures voor het wisselen van ons chassis. We zijn erg blij met het resultaat, de werknemers waren efficiënt, behulpzaam en professioneel. We hadden een heel goed contact met de baas die zeer professioneel maar tegelijkertijd vriendelijk was. Nogmaals heel erg bedankt voor alles. We wensen je een goed vervolg.
Op aanraden van een vriend zijn we naar Luxpen gegaan om onze monturen te verwisselen. Het bleek dat we naast een interessante aanbieding een heel goed contact hadden. Daarom werd besloten hun aanbod te accepteren. Naast een onberispelijke installatie, kwamen ze enkele weken later terug om de instellingen op een chassis te perfectioneren. Mijn buurman, die zag dat het chassis thuis was veranderd, belde ook Luxpen. Hij is er ook blij mee. Ik beveel dit serieuze bedrijf zonder aarzeling aan! Bedankt voor je werk en je vriendelijkheid.
Luxpenhouse werd mij aangeraden door een ondernemer. Ik kreeg een scherp aanbod, dus ik besloot ervoor te gaan en heb er geen spijt van. Deadlines werden gehaald, het team is vriendelijk en alles verliep volgens plan. Ik heb nog steeds twee vastgoedprojecten en zou een beroep op hen moeten doen voor de frames die ik zal besluiten te veranderen!
Uitstekend werk geleverd door Yalcin en Yadigar van verschillende kozijnen en luiken. Ik ben zeer tevreden met de weergave en de afwerking, om nog maar te zwijgen over de vriendelijkheid van het team. Snel gedaan goed gedaan, raad ik zonder aarzeling aan!
Mijn tweede chassisinstallatie en nog steeds even tevreden. Professioneel team, duidelijke en snelle offertes, bestellingen en opvolging, hoffelijke en vriendelijke werknemers. Kwaliteitsframe met een schone en snelle installatie. Ik raad 100% aan!
Professionaliteit, advies, kwaliteit, beschikbaarheid, vriendelijkheid,... Zeer tevreden over het werk van Yalcine en zijn team! Aan te bevelen zonder enige matiging! Bedankt Luxpen :
6 kozijnen geplaatst op 5/04/2022 waarvan 5 met geïntegreerde rolluiken. Levertijden gerespecteerd en onberispelijke plaatsing. Ik raad aan !
U kunt met de maten bij hen terecht om een ​​offerte aan te vragen. ze geven je geen definitieve prijs, ze vertellen je dat je de afwerkingen, de bouwplaats moet zien en de prijzen zullen dienovereenkomstig evolueren. Terwijl je andere bedrijven hebt, geven ze je een exacte prijs zodra de offerte klaar is, klaar, alles inclusief! Ze bieden chassis met twee varianten een van betere kwaliteit en een andere goedkoper... Meer kan ik je niet vertellen.
Zorg niet voor je spullen, dek desnoods niets af, stof overal, verplaats je meubels, berg niets achteraf op, incasseer de rest, ze vinden het niet erg om een ​​bouwplaats te verlaten, vluchten als je dat niet doet Ik heb geen zin om weken bezig te zijn met opruimen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid