facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luxhory

Luxhory

Info

Bij Luxhory kan u terecht voor al uw outdoor totaalconcepten, hierbij willen wij onze focus leggen op het afleveren van hoogwaardige materialen en afwerk



"Luxor Spas is al meer dan 25 jaar specialist in wellness en spa’s. Een bubbelbad, hot tub, jacuzzi, bubbelbad, whirlpool, Finse sauna, infraroodsauna, hamam of zwemspa? Wij creëren een oase van rust met een vleugje luxe in ieders thuis.Wil jij ook genieten van wellness bij je thuis? Wil jij een betere nachtrust? Volledig ontstressen? Wil jij ook verlichting van je rugpijnen? Een goede massage van een jacuzzi kan soelaas brengen. Onze jacuzzi's zorgen voor een betere bloedsomloop en totale ontspanning."
Adres: Bonevelstraat 61, 1880 Kapelle-op-den-Bos
Telefoonnummer: +32 471 80 76 40
Stad: Kapelle-op-den-Bos
Route: Bonevelstraat 61
Postcode: 1880



op zoek naar gerelateerd: Luxor Spa, Zwemspa met jacuzzi, Jacuzzi met zwemgedeelte, Zwemspa binnen, Jacuzzi met tegenstroom, Luxor garden, Therapeutische Jacuzzi, Inbouw jacuzzi
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrefour Market Kapelle op den Bos Carrefour Market Kapelle op den Bos 436 meter Heel propere winkel. Zeer netjes onderhouden! 2de maal binnen geweest. Hier gaan ze m...
Wijnen Paaleyck Wijnen Paaleyck 643 meter Een mooie zaak waar je de passie voor het beroep kan voelen. Ik ben er al enkele kere...
Pure Me Pure Me 690 meter Zeer goede pedicure! Heel tevreden van mijn behandeling en zeer aangenaam en vriendel...
DeKweker DeKweker 1 km Grote keuze aan planten en bloemen.Heel vriendelijke en professionele eigenaars.Een a...
Fruttex Fruttex 1 km Wij zijn een mini-onderneming genaamd Fruttex. Wij maken zelf portefeuilles uit fruit...
BVBA t Winkelke BVBA t Winkelke 1 km Een lekkere luchtige creme fresh taart. Vriendelijke bediening, normale prijzen.
ONE BOX ONE BOX 2 km ONE BOX = 5 Breweries = 12 Beers. - La Flamme uit Kapelle op den Bos - Chapel Brewer...
Belgian Dogs Belgian Dogs 3 km Very fast service, friendly staff and great books.
SOMAJ SOMAJ 3 km Bedankt voor de fantastische muismat!
Recensies
Ik wens even iedereen van Luxor te bedanken voor de fantastische service. Het ging allemaal heel snel en mijn spa was op 123 geplaatst. Ze kwamen alle afspraken na en gezien mijn tuin niet bereikbaar was langs de zijkant werd de spa met een grote kraan over het dak geheven. De spa werd aangesloten, gevuld met water en wanneer de technische crew vertrok was alles in orde en moest ik nog juist wachten tot hij warm genoeg was om erin te duiken. Echt een aanrader! Ik heb meerdere zaken bezocht en ben blij dat ik voor hen heb gekozen, ze waren niet de goedkoopste maar wel de beste! Indien je prijs / kwaliteit zoekt dan ben je hier aan het juiste adres.
Luxor Spas = TOPTEAM ! Wij hebben steeds duidelijke en eerlijke informatie gekregen. Hier krijg je een super service en top klantvriendelijkheid, ook na aankoop. Het is echt ontspannend in de spa en we genieten er regelmatig van. Onze spa heeft massage-jets en dat is zalig. Zelfs de osteopaat heeft dit gemerkt en kan zich nu concentreren op andere spieren. Wij kunnen niets negatief bedenken over de samenwerking met Luxor Spas. Nog geen seconde spijt van onze aankoop.
We hebben lang getwijfeld, de concurrentie is groot,, de verschillende kwaliteiten van merken enorm. Bij LuxorSpa geven ze eerlijk advies over welke spa het beste bij je past. Onze voorkeur ging sowieso naar een familiebedrijf dat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt.De twijfel was dan snel verdwenen. Onze spa staat er ondertussen en we zijn reuze tevreden.
Een heel goede voorlichting waardoor we toch voor hun kwaliteitsproduct kozen. In afwachting van de definitieve Spa die door Corona een lange levertijd zou hebben een tijdelijke vervangende Spa gehad. Dus twee keer ervaring met plaatsing. prima vakwerkwerk. snel zorgvuldig en met goede uitleg.
We zijn super tevreden van onze aankoop! De jacuzzi die we hebben aangekocht is professioneel geplaatst en hebben na de plaatsing een deskundige uitleg gekregen over het onderhoud van onze jacuzzi. Het team van Luxor spa heeft ons advies op maat geboden en bied een super costumercare service aan.
we hebben twee spa"s van Luxor, eentje van twintig jaar oud en deze van twaalf jaar oud. Beide werken nog prima, superontspannend, een aanrader:} Altijd perfecte uitleg en top naverkoop.
Zeer uitgebreide uitleg in de toonzaal over de verschillende jacuzzi's + mogelijkheid om te testen Vakkundige plaatsing van het toestel op een moeilijk bereikbare plaats indoor Luxor Spas is een aanrader naar prijs/kwaliteit en klantvriendelijkheid!
Ongeveer 13 jaar geleden een jacuzzi bij Luxor gekocht. Ik herinner me nog goed de goede service bij de verkoop, goede en duidelijk uitleg, binnenbrengen van de spa achteraan in de tuin was niet makkelijk maar er werd een originele gratis oplossing voor gevonden... Na een verhuis, de jacuzzi meegenomen, kreeg ik de waterkwaliteit van de spa niet meer in orde. Dus ben ik vorig weekend in de toonzaal om raad gaan vragen. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en heb duidelijke instructies gekregen hoe ik de kwaliteit van het water terug in orde kon krijgen. Nu kan ik terug genieten van een heerlijk ontspannend bad. Dank je wel voor de service!
Super service, zeer duidelijke info en uitleg ivm werking spa, top jacuzzi !
Heel veel keuze in jacuzzi's, ook deskundige en duidelijke uitleg van de verschillen onderling in al deze jacuzzi's die er voor een leek van ver ongeveer t zelfde uitzien. Ook een mogelijkheid tot testen is geweldig. Gezien covid hebben sommige modellen een langere levertermijn dan normaal, maar daar wordt open over gecommuniceerd. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid